• defiant9
  #60
  "Nézd. Mint jeleztem, én nem vitatom a leírtakat. Nem azért kértem a forrást, hanem mert érdekelt volna. Ennyire vagy segítőkész, hogy ebből is faxméregetést csinálsz! XD"
  Ez újabb 170 karakter.
  Tehát akkor 170+141 karakternél jársz, ahelyett ctrl-c + ctrl-v + 3 klikk lenne az első találat megnyitása. Nem akarásnak nyögés a vége :)

  "Az meg, hogy az EU szerződés apropóján sikerült az amcsik által támogatott ellenzéket az utcára vinni, az mondjuk úgy részletkérdés."
  Az emberek azért mentek az utcára mert Putyin olyannal zsarolta Janukovicsot, ami szakadáshoz vezetett. Ha Putyin lenyeli a békát hogy nem csak Oroszország van, hanem Ukrajnának jogában áll az EU felé közelednie akkor nincs balhé. Ez az alap. Meséld már el ebben hol volt ebben az USA szerepe! Ki kényszerítette Putyint hogy zsarolja(és ezzel destabilizálja) Ukrajnát?

  "akkor miért nem jön és soha nem is jött az Északi Áramlat 2-őn a gáz?"
  Mert a jelenlegi gázvezetékekre megkötött szerződések elégségesek az EU igényeihez, csak teljesíteni kellene őket. Miért nem teljesülnek? Mert Putyin szankcionál, és nem teljesíti a szerződéses vállalását. Vagy szerinted van olyan kötelezettség hogy csak az ÉÁ2-n lehet gázt küldeni?

  "Továbbra is lexarom az orosz sajtószabadság kérdését, nem érted, hogy nem érdekel a téma, nem kapcsolódik a topichoz"
  Ahhoz képest rengeteg energiát belefeccoltál hogy savazd ennek kapcsán a nyugatot. Igen sehol nincs 100%-os sajtószabadság, még Finnországban sem, a lényeg az hogy Oroszországban a béka segge alatt van a nyugathoz képest.

  "Az a gond, ismétlem, hogy a sajtó korlátozva, befolyásolva torzítva van nyugaton. Amit végül is te is elismert. Szal részemről ez lezárva."
  Szokásos Nexus6 taktika hogy miután szét lett kapva az álláspontja akkor próbál egy végtelenül egyszerűsítő nézőpontot keresni hogy hát darab/darab a mérték meg nem számít. De, számít, a világ nem fekete-fehár, és nem minden fekete ami nem hófehér.

  "A tények még lehet, hogy csak, csak ártszűrődnek ... De a narratíva, a szempontok minimálisan, mert ahogy mondod az már álhír kategória ugye."
  Egy újságírónak sem írhatod elő hogy köteles legyen az orosz propagandát vagy azt ami neked tetszik szajkózni. De persze vannak ilyenek is, nyugaton is, és van olvasótáboruk is, csak kisebb. Ami szerinted igaz, az mások szerint meg nem, nem a te elvárásaid az etalon. Az hogy harcol Ukrajnában csecsen, meg nemzetközi légió, meg backwater, meg wagner mind ismert tény az nekem simán átjött, bár olyan nagy jelentősége ennek nincs. Ukrajna jogosan védi a saját földjét, külföldi segítséggel is, győzni szeretne. Akkor kezd el a nyugati médiát szapulni amikor az orosz tájékoztatás legalább annyira szabad, de ahol még a háborút háborúnak nevezni is bűn ott komoly gondok vannak. Persze téged csak addig érdekel a sajtószabadás ameddig a nyugaton kéred számon, az orosz fele már nem. Lol, ennyire primitív egysíkú vitakultúrád van.