• NEXUS6
    #54
    Nézd. Mint jeleztem, én nem vitatom a leírtakat. Nem azért kértem a forrást, hanem mert érdekelt volna. Ennyire vagy segítőkész, hogy ebből is faxméregetést csinálsz! XD

    Jaaa. Logikus, leesett. Azonban azt lássuk, hogy amikor Ukrajna az USA vezette nyugathoz akar csatlakozni, akkor NEM az USA 55. tagállama akar lenni, hanem az EU jelenti azt a közösséget, amelyhez esélye van csatlakozni. Ez azért evidens nem?
    Az meg, hogy az EU szerződés apropóján sikerült az amcsik által támogatott ellenzéket az utcára vinni, az mondjuk úgy részletkérdés.

    Aha nem szankcionálta az EU, ja végül is nem, de kérdezem újra, akkor miért nem jön és soha nem is jött az Északi Áramlat 2-őn a gáz? ;)

    Azt azért látni kéne, hogy a befolyásolásnak azért vannak korlátai, eddig se és ezután se fogjuk tudni érdemben befolyásolni, hogy az oroszok mit csinálnak az un. közelkülföld, gyak volt SZU határain belüli országok kapcsán. A kapcsolatok azért kellenének, hogy ezen a határon túl ne akarjon katonailag átkalandozni, mert túl értékes parnerei vagyunk. Ha nem leszünk azok, mert megszakítjuk a kapcsolatokat, akkor csak szándék kérdése, hogy Ukrajna határain túl is szétnézzen.

    Továbbra is lexarom az orosz sajtószabadság kérdését, nem érted, hogy nem érdekel a téma, nem kapcsolódik a topichoz! XD
    Az a gond, ismétlem, hogy a sajtó korlátozva, befolyásolva torzítva van nyugaton. Amit végül is te is elismert. Szal részemről ez lezárva.

    Nézd. A tények még lehet, hogy csak, csak ártszűrődnek, ha máshogy ha az ukránokról beszélünk, akkor ohatatlanul is meg kell az oroszokat említeni. De a narratíva, a szempontok minimálisan, mert ahogy mondod az már álhír kategória ugye.
    De hogy hogyan is működik mindez arra a kedvencem mostanában, amit minden haladó média felkapott, hogy az oroszok a börtönökből sorozatgyilkosokat és legalább egy kannibált is a frontra küldtek. Az már kevésbé jött át, hogy az oroszok kijelentették, hogy jelentős csapást mértek az USA legfőbb PMC magánhadseregére, amely szintén Ukrajnában tartózkodik, az Academi ismertebb régi nevén Blackwater nevű cégre. Valszeg ez utóbbi hírnek az elfedésére szolgált az előbbi, ki tudja milyen szinten álhír, de hogy bulvár az biztos. ;)
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.09.21. 10:32:58