• NEXUS6
    #38
    Tudom, hogy ezt az egész forrásmegjelölést, linkelgetést lexarod, mert az enyémeket sem olvasod, hiába hisztizel hogy hol a link. Én azért elkérném a beidézett szövegeiddel kapcsolatos forrást, mert én viszont szoktam olvasgatni, ha néha egy-egyet beszúrsz. Köszi.

    A témát szerintem megtárgyaltuk, az Oroszok-USA is megpróbált az ukrán belügyekbe beavatkozni. Az USA nyomta a szokásos aduászát a sztenderd forradalmával, amire az oroszok szokás szerint nem voltak vevők. Lásd még Szíria.

    A szankciókra mint általános gazdasági háborús eszközre célozok, pl Huawei kicsinálását említhetném, amivel sikerült az USA piacról kilökni, és gyak másodvonal beli versenyzővé sorvasztani.

    LOL a moralitás miatti feketén-fehéren való szemlélet ellen beszélek, erre te mondod nekem, hogy feketén-fehéren szemlélem a világot. Eszkész!
    Szóval a moralitás hogy magyarázza azt a tényt hogy a nyugat TOVÁBBRA is üzletel Oroszországgal!? Csak mert elfelejtettél rá válaszolni, elfelejtetted emiatt elítélni mind az USA-t, mind az EU-t. ;)
    Vagy akkor ebben a tekintetben a morális fensőbbrendűség ellenére sem a moralitás talaján dönt a nyugat, mint ahogy arra már korábban én is céloztam. Nocsak nocsak. XD

    Biden fiának ügyeinek kezelése a médiában:
    https://pestisracok.hu/zuckerberg-kitalalt-az-fbi-figyelmeztette-oket-majd-korlatoztak-biden-fianak-laptop-sztorijat-az-amerikai-valasztasok-elott/

    Gondolom Navalnijt is egyszercsak bevarrták, nem vették a fáradtságot, hogy találjanak nála valami rá nézve terhelő bizonyítékot. Ua mint Trump baxogatása, nekem legalábbis feltűnő a hasonlóság.