• NEXUS6
    #35
    Én úgy tudom, hogy 14-ben a Maidanon már kialakult egy békés megállapodás a tüntetők többségét képviselő erők és a kormányzat között. Amire a neonáci barátaid viszont azt mondták, hogy márpedig ők ezzel nem értenek egyet, és nem mennek haza.
    Aztán kisebb atrocitások kezdődtek, amit valakiknek sikerült gyak tűzharccá eszkalálni mielőtt az emberek nagyrésze elhagyta volna a teret. Ez triggerelte és a kormányzat ellen fordította a lakosságot.
    Csak megjegyzem, ha valaki nem tömi tele a civil/ellenzéki szervezetek zsebét, akkor nincs zenés esztrádműsor a nagyszínbpadon ,meg nem adják egymás kezébe a mikrofont a nyugati politikusok hogy egy ilyen műsorral akkora tömeget ott tartsanak.

    Minden baromság miatt szankcionálják az országok egymást, avatkoznak bele mesterségesen a gazdasági folyamatokba, korábbi megállapodásokba. A szankció gyak gazdasági hadviselés eszköze. Amikor viszont egy háborúsbűnösnek nyilvánított ember vezette országgal üzletelünk, még ha lelkünk megnyugtatására hatástalan szankciókkal is aggatjuk tele, az mennyire is van morálisan rendben?

    Aha, csak az általam említett eset mint kiderült, ismétlem, nem russzki álhír volt oppácska, és nem mellesleg ennek gyak központilag parancsba adott elhallgatása jelentősen befolyásolta a választást, oppácska. Nem mellesleg a vesztest félt azóta is folyamatosan zaklatják mindenféle ürüggyel, csak hogy megakadályozzák, ellehetetlenítsék a köv választásokon indulását, oppácska.
    Ennél a buzerálásnál, permanens zaklatásnál a novicsok azért humánusabb. XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.09.16. 12:52:25