• NEXUS6
    #30
    Akkor konkretizáljuk. Mert nem a kérdésről beszélsz! Szerinted megengedhető-e, hogy ha a putyini rendszer szerinted is elnyomó és antidemokratikus, akkor azt a nyugat különböző behatásokkal, pl szankciókkal, a nép rendszer elleni hergelésévével, az ellenzék akár anyagi támogatásával, a külpolitikai konfliktusok a rendszert destabilizáló kockázatos háborúkká eszkalálásával megdöntse? Nem lehet, hogy a nyugat, a te morális támogatásodat is gyak élvezve, már évetizedek óta ezt csinálja? És nem lehet, hogy Putyin ezt tudva reagál úgy a dolgokra ahogy? Csak mert az ukrán események azt mutatják, hogy pont ott is így döntöttek meg egy oroszbarát kormányzatot egy forradalom-puccsal.

    Északi-Áramlat 2 indítását megakadályozó jogi hercehurca, ami megelőzte az Ukrán háborút amúgy neked megvan?

    Azért az sem szép, hallottam egy olyan országról, ahol az aktuális, demokratikusan megválasztott elnököt egyszerűen kitiltották a közösségi médiáról. Az ellenfelével szemben, akit végül megválasztottak, felhozott terhelő állításait, külföldi manipulációkra hívatkozva a médiából mindenhonnan törölték. Amely állításokat az új elnök azonban részben saját maga is igazolt, másrészt a fiáról, annak nyilatkozatai alapján íródott könyv is bizonyított.Hihetetlenek ezek a banánköztársaságok.
    Persze a putyinista rendszer sem egy Díznilend, ezt nem vitatom, csak ugye lássuk már, hogy mi az a szint amihez mérünk. Hát nem Svájc, vagy Izland az biztos! ;)
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.09.14. 11:49:03