• bdzsana
    #24
    "Addig nem volt gond az energiával, amíg konkrétan azt nem kezdték el b@sztatni az európai idegenszívűek és hazaárulók."

    Nemhát, csak mióta az eszemet tudom ezzel zsarolja Putyin Európát. Hányszor de hányszor hallottam ezt jóval a háború előtt, hogy majd ha Putyin elzárja a gázcsapokat... Meg ne játsz a medvével.
    Az az idegenszívű hazaáruló aki képes volt országát kiszolgáltatni ilyen szinten egy másiknak, még akkor is ha nem Oroszországról lenne szó. De sajnos róla van szó, arról az autokrata vezetésű országról, ami a saját szomszádjait is megtámadja (Moldova, Grúzia, csecsenek, ukránok) Ami folyamatosan EU ellenes propagandát folytat az EU területén és EU szkeptikus széljobbos politikusokat pénzel, minden erejével azon dolgozva hogy gyengítse a szövetséget. Hála az égnek az utolsó probálkozásával épphogy erősítette a NATO-val együtt.
    A lényeg, hogy, de eddig is baj volt az orosz energiával és az oroszokkal, csak pénzért sok mindenért szemethunytak a korrupt hazaáruló politikusok aminek a levét most isszuk.
    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2022.09.11. 19:24:14