• kvp
    #15
    "Miért volt az angoloknak hirtelen szükségük erre a pénzre?"

    Amiert a kanadaiaknak is amikor eladtak a UPC a halozatat a Vodafone-nak, meg a norvegok a Telenort. Egyszeruen a haboru es a gazdasagi helyzet miatt vonulnak ki a nem termelo multik az orszagbol, mert zsugordik a piac. Az emberek nem a futesrol vagy az etelrol fognak lemondani eloszor, hanem a HBO-rol, a szelessavu netrol, meg az uj 5G-s mobil keszulekekrol. A 3G leallitasaval egy rakat elofizetes szunik meg, ugyanis az emberek egy resze nem fogja 5G-sre cserelni a korabbrol megmaradt 2G-s tartalek keszuleket a regi feltoltokartyaval vagy ha ez az elsodleges keszuleke, akkor csak lemondja a netet es hasznalja hivasra meg sms-re. Hatalmas zsugorodas a piacon es egyebkent pontosan ugyanez tortenik a briteknel is.

    "Mint jól tudod, ha az adott infrastruktúra software-t futtat, ha azt mondják holnaptól nem használható, akkor lett egy ~800mrd Ft értékű karácsonyfa."

    Ha addigra le van valasztva es sajat iranyitas alatt van, akkor lett egy nem vagy nehezen frissitheto, de teljesen jol mukodo rendszer. Egyebkent a kinaiak akik a legtobb hardvert gyartottak nem tartoznak a nyugati szovetseghez, ezert minimalis befolyassal rendelkezik felettuk a globalis nagytoke. Jelenleg foleg a cegvezetes az ami leginkabb dontesi helyzetben van egy adott halozat mukodesevel kapcsolatban.