• kvp
    #8
    "A kalozok ezeket szeretni fogjak;) Vagy ezeken lesz autonom gepagyu is?"

    Igen, a hires norveg kalozok, akik az omlesztett mutragyara utaznak nagyon veszelyesek. Valoszinuleg nem veletlen, hogy pont ott tesztelnek, ahol igazan hajoforgalom sincs sok es olyan aruval ami nem tul ertekes.

    Ha bevalik, akkor meg vehetnek autonom gepagyukat a Samsung-tol. https://www.youtube.com/watch?v=Oa08Gbn6iqs

    "a felső 5% kizárólag a 95% miatt van a felső 5%-ban"

    Jelenleg. A WEF fele 4. ipari forradalom es a nagy reset elve szerint a jovoben a munkasok kivalthatoak lesznek automatizacioval es ezert a vilag termelese jelentosen csokkentheto lesz, mivel a munkasok ellatasara mar nem kell eroforrasokat pazarolni. Az igy felszabadulo eroforrasok pedig masra fordithatoak, pl. ha nem kell csak 200 millio ember szamara elelmiszert termelni, akkor a tobbi szantofold visszavadithato. Ezert is kezdtek mar el ezen foldteruletek kivezeteset a mezogazdasagi termeles alol Hollandiaban, Kanadaban es Nemetorszagban. (igazabol az EU dontese alapjan a magyarorszagi natura 2000-es teruleteken se lenne szabad a jovoben se novenyeket termeszteni, se allatokat tartani, se lakni) A nem dolgozo es igy a nagytokesek szamra nem hasznos lakossag szamara pedig azt az ajanlatot tudjak biztositani, hogy ha vallaljak, hogy nem lesz gyerekuk, akkor eletuk vegeig ingyen kapnak szintetikus elelmiszert es lesz hol lakniuk. A felso 1% 1%-anak boven elegseges ha teljes Fold lakossaganak csak 1%-a marad meg, ok meg akkor is a felso 1% lesznek. Legfeljebb a mai betanitott napszamos segedmunkas helyett a diplomas mernok, a diplomas apolo, stb. lesz a legalso tarsadalmi kaszt. Ok ugyanolyan jol elhetnek ahogy jelenleg, akkor is ha nincsennek alattuk se gyari munkasok, se afrikai ehezok.

    ps: A gazdagsag relativ es nem a beveteltol fugg, hanem az elerheto eletszinvonaltol. Ha egy bolygo eroforras limitalt (lasd Fold), akkor csak az eroforrasok uj elosztasaval novelheti tovabb a felso reteg a magara forditott aranyt, a tobbiek rovasara. Mivel mernokokre, orvosokra, muveszekre nekik is szukseguk van, ezert a legalso 99%-tol vehetik csak ezt el, akik viszont igy ehen halnanak. Ha viszont nincsennek, akkor problema es ehseglazadas sincs. Nem azt mondom, hogy ez helyes vagy erkolcsos viselkedes, mert nem az, csak azt, hogy a WEF ervelese logikai szempontbol igaz.