• uwu2020
    #15
    Nyilván vannak egybevágó érdekek, aláírták, de arról van szó, hogy az USA nem szeretne több atommal rendelkező országgal bajlódni, azért írtam, hogy két ország gazdasági háborúja, mert az USA gazdasági nyomással próbálja érvényesíteni az akaratát, nyilván keres hozzá támogatást, mert úgy lesz erős a csapás.

    De mindez igazából lényegtelen, attól még nem lesz illegális amit Irán csinál, csak ő a másik oldalon van, összefogtak ellene, és teszi amit tud. Az USA függetlenségi háborúja is szankciókkal indult, egy csapat illegális bűnöző megszegte a Brit korona szankcióit, de 1776. július 4 után, minden amit csináltak legális lett, pedig ugyanazt folytatták mint előtte, csak épp a másik oldalon állnak, mint a szankciózók. Ha vesztettek volna, illegális lett volna az egész, mert nem lett volna olyan hatalmi szerv ami elfogadta volna amit csinálnak.
    Az iráni kormány tagadhatatlanul létezik és legitim, akármilyen faszságokat is csinálnak.
    A hab a torán, hogy nem is egyedül csinálta, a másik oldalon egy másik legitim kormány elfogadta, úgyhogy szerintem ezt az illegális dolgot el is engedhetnéd. Akkor lehetne megkérdőjelezni, ha valamelyik országban valamelyik hatalmi szerv szerint illegális volt, de erről semmi hír.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.08.12. 07:23:32