• NEXUS6
    Most szomorú vagyok mert mind az A, mind a B előző komment végén leírt sztenderd D9 reakciót látom mégiscsak mutatod.
    Azért látod, hogy ismerjük egymást kicsit. Sejtettem azért, hogy ez lesz ;)

És ha lehet kímélj meg az ilyenkor szokásos marha átlátszó színjátékodtól:
    A hülyének tetteted magad, hogy nem érted a fentieket, gyak a kérdést,
    B félreolvasod, majd a szövegkörnyezetéből kiragadva rugózol valami senkit nem érdeklő részleten.

Mint azt 99X leírtam és a véleményemet a #492 által beidéztem, szerintem nem lehet Igen/nem választ adni. Ezért nyilvánvaló, hogy az idézett #514-ben a "túl" jelentése nem addícionális, hanem a túl, ÉRTELEM SZERŰEN, mint minőségileg magasabb szinten levőt jelent (értsd kifejtés, vs egyszavas válasz).
    Mint máshol is kismilliószor írtam, kérlek szokjál már le arról, hogy rárabolsz egy-egy kontextusából kiragadott szóra és amikor erre felhívom a figyelmedet még akkor is másképp értelmezed, meg akarod magyarázni, hogy mire gondoltam.
    Neeem, nem arra gondoltam. Engedd el!

Ember, miről is szólt az idézett #393 rész??? Arról hogy a #391-ben ugyan azt a baromságot leírtad mint most. Gratulálok, ugyan ott vagyunk. Tehát akkor most hülyének tetteted magad? Tényleg azt akarod, hogy úgy nézzek rád?
    Szóval ÚJRA beidézem neked azt a választ amit a #391-re írtam és a mostani hozzászólásodhoz is tökéletesen illik, mert megint feltételezem szándékosan félreérted elkened a HÓT EGYSZERŰ leosztást:

Felhívnám a figyelmedet arra az apróságra, ami miatt a példám mégiscsak meglehetős relevanciával bír Ukrajna helyzetét illetően, és amit te nagyvonalúan figyelmen kívül hagysz: hogy Koszovó ugyan valóban korlátozott nemzetközi elismertséggel rendelkezik, mint ahogy az oroszok által megszállt és elcsatolni szándékozott területek is, azonban az Ukrajnával párhuzamos kategóriát ebben az esetben nem Koszovó, hanem Szerbia jelenti, amit ENSZ felhatalmazás nélkül megtámadtak és területét idegen csapatok gyak megszálltak, a területének egy részét pedig ezen országok megpróbálják önálló teljes jogú országgá tenni Szerbia kifejezett ellenkezését gyak figyelmen kívül hagyva. Mindezt arra hívatkozva, amire az oroszok is többek között Ukrajnában, hogy az ottani kisebbség hátrányos megkülönböztetését, a központi hatalom ellenük folytatott háborúját, gyak csak így lehet orvosolni.
    Ha az egyik szitu igaz, akkor pontosan ugyan így igaznak és jogosnak kell lennie a másik esetben is. Nem gondolod?

Sikerült megértened, vagy adjak időt!? Vagy kérdezz nyugodtan, de FEJEZD BE a SUNNYOGÁST!!!!

Tiszta dedó!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.01.03. 23:06:24