• NEXUS6
    #445
    EGY Normális vagy! Itt akarod folytatni ezt az egy évvel ezlőtt a jelen támát illetően offtopic vitát!?
    Szerintem nyugodj bele, ezt a csatát elveszítetted! Azon egyszerű oknál fogva, hogy NEM TUDTÁL MEGGYŐZNI!!! Ennyi!
    Hogy miért, azon meg gondolkodj el. (Tudod: vitakultúra, földbedöngölés!)

    KETTŐ Szal akkor a személyeskedéssel elterelt beszélgetést próbálod még inkább a témától eltéríteni, minekután gyak nem tudtad a vádjaidat bizonyítani.
    Megjegyzem, nyilvánvaló az, hogy te megint kevered a fogalmakat, az hogy más az álláspontom a vitában az NEM hazugság, hanem más álláspont. Értem?
    Mutatom, hogy mi a hazugság,
    ezt jelentetted ki:
    "hogy azon a fórumon gyak hazudtam!"
    Szerecséd van mert emlékeztem a japán szóra, így gyorsan megvan:
    Állításod szerint:
    Akkor legyen mondjuk a japán MRI-MSI1 CMIP5 modell, amely szintén nem kellően precíz, de legalább a legteljesebb az alrendszerek modellezése tekintetében, ha már mindenképpen ragaszkodsz egyhez.
    https://www.ipcc.ch/site/assets/uploads/2018/02/WG1AR5_Chapter09_FINAL.pdf
    Erre az volt a válaszom hogy:
    "Nem szerepel az MSI1 string a hivatkozott doksiban."
    Erre már nem volt reakciód, elsunnyogtál. Tehát hol is van az MRI-MS1 CMIP5 model?(ami igazolja hogy a CO2 hatása jóval kisebb a vízpárához vizonyítva a klímaváltozásban) Ez itt a kérdés."
    Most nézzük, hogy a fennt idézett fikciódhoz képest a konkrét kijelentések mik voltak:
    N6 LINK hsz131"A széntranszportból egyedül az emberi kibocsájtás becsülhető meg pontosan a többi tényezőben akkora eltérések mutatkoznak, az egyes forrásokban, amely az emberi kibocsájtással összemérhető! Hát ez nekem nem tűnik egy túl pontos képnek.
    Akkor legyen mondjuk a japán MRI-MSI1 CMIP5 modell, amely szintén nem kellően precíz, de legalább a legteljesebb az alrendszerek modellezése tekintetében, ha már mindenképpen ragaszkodsz egyhez.
    LINK
    Mint mondtam, de a kis logikád marhára nem tudja lekövetni, a jelenlegi szemléletre alapuló modellek simán elvétik, hogy precízen visszaadják a valós változásokat. Az általam felvetett lehetőségek lehetővé tehetnék, ha beleépítenék, akkor esetleg helyesen működnének, talán. De nem az fogja azt bizonyítani, hogy a jelenlegi modellek eleve hibásak! Értem!?"
    D9 LINK hsz 132 "MRI-MSI1 CMIP5 modell"
    Nem szerepel az MSI1 string a hivatkozott doksiban.
    N6 LINK HSZ 135 ...Te meg jössz itt azzal, hogy hülyeségeket beszélek, mert az kb. összefoglalókban, amit még értelmezni tudsz, ez-meg ez van. Egy szinten igazad van, csak itt ugye nem az van, hogy a klímakutatók állnak szemben a "klímatagadókkal", hanem az egyszerűsített képre alapozott képet hirdető "klímahisztérikusok" azokkal, akik azt mondják, hogy ácsi!, a sztori ennél bonyolultabb és az igazság jórésze elveszik az egyszerűsítés következtében, olyannyira, hogy az veszélyezteti azt is, hogy megfelelő döntéseket lehessen ez alapján hozni.

    Bocs tényleg elírtam, de válasz ki nyugodtan bármelyik neked tetsző nevű klíma modellt, csak mert azok akiket te klímakutatóknak és "klímatagadóknak" kategorizálsz ugyan azokat az alapmodelleket használják. ;)"

    Mint látod NEM SUNNYOGTAM EL a választ, amit írtál HAZUGSÁG!
    Na most hogy ilyen szépen sikerült lebuktatnod magad, jöhet a vádaskodásaidért, a hazugságaidért és az újabb hazugságaidért a BOCSÁNATKÉRÉS!

    HÁROM És akkor kérlek térj vissza a témákhoz és válaszolj a korábbi kérdéasekre és ne SUNNYOGDEL!
    A #403 #365 többi felvetésére akkor nem reagálsz?
    "-Mik a nemzetközi politika szereplői/alanyai (ált is k kérdés). Ezek szerint nem tudod a választ megfogalmazni. Gondoltam.
    -Nem tudtad elismerni, visszaigazolni hogy saját logikai ellentmondásodba kerültél, amikor erőltetted:
    "A. Ukrajnát messze NEM támogatja a világon mindenki.
    B. A SZU Afganisztáni háborúja NEM területszerző háború volt."
    csak azért, mert ezzel nekem kellett volna igazat adnod.
    -Nem tudtad megfogalmazni, hogy az amcsi földtulajdon részesedés miért releváns a vita tárgyából. Pusztán azért ragadtál rá, mint a pittbullkutya, mert eddig alátámasztására nem adtam rá releváns forrást.
    -NEM tudtad, akartad bizonyítani azt, amit csak úgy a levegőbe beböfögtél, hogy hazudtam!
    -A saját hibáidra vonatkozó vádakra nem reagáltál. Ezek szerint jogosnak érzed őket?"
    Ezeket a témákat akkor gyakorlatilag viszontválasz hiányában lezártnak tekinthetem."

    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.12.09. 11:39:19