• defiant9
    #52
    "De ha valaki józan, láthatja, hogy az orosz haderőknek még komoly tartalékaik vannak és nem teljes inváziót akarnak, hanem lassú, felörlő előrenyomulást."
    Ezért is kérdeztem hogy akkor mire fel a zsoldos toborzás? Most 5x sunnyogsz el az egyszerű kérdés elől. Lol. Ennyit tudsz.
    Ha választanom kell aközül amit a brit védelmi minisztérium vagy amerikai szakértők állítanak(nyilván műholdas felderítési adatokra alapozva), meg tőled aki a fotelből beböfögi hogy nem józanok akkor a másodikra mondanám hogy megalapozatlan, de továbbra is várom hogy betedd azon adatot ami szerinted legjobban megfelel a valóságnak.
    Összegezve: szerinted nem jók a nyugati számok de nem tudsz helyette mást mondani mert az csak propaganda lenne. Lol. Erre mondanám hogy wishful thinking bemondás ami mögött nincs alátámasztás, és inkonzisztens a látható akciókkal.

    " az előbbi stratégia nem is lenne hasznos az oroszoknak."
    Lol. Tehát a gyorsan kis veszteséggel hatalmas eredmény nem hasznos. Hát te sem álltál kétszer sorba amikor az észt osztogatták.
    Egy villámháborús győzelem ahol az elején szétzilálják az ellenfelet adja a legjobb ár/érték arányú eredményt, ez kb. trivialitás, nyilván ki tudsz találni valami alternatív valóságot amiben mégsem ez lenne az optimum mert van valami rejtett hátsó szándék, ez azonban nem lenne több üres konteózásnál, ami egyébként nem áll távol tőled, lényeg hogy ne kelljen objektív tényekkel alátámasztani, mert akkor pikk-pakk összeomlik a kitalációd.

    A többi pontban ezek alapján már úgy látod hogy esélyed sincs felvenni a kesztyűt és végleg megfutamodtál. OK.

    ui. szánalmas propaganda/nézettség növelő módszer hogy csak egy olyan youtube link az aláírásod ami mellé nem mered leírni hogy valami mihazánkos nacionalista ömlengés. Jól látszik hogy mire használod folyamatosan ezt a fórumot, amikor ilyen linkeket terjesztesz. Ez a jellemtelen hozzáállás az egyik fő ismérved.