• Tetsuo
    #41
    Tényadatokat vársz, miközben benned fel sem merült, hogy mutass valamit. Én írtam a hadsereg személyi állományáról, ami az általad idézett amerikai propagandát alapból cáfolja. Igazad van, ne is vedd figyelembe, hablatyolj másról... Tipikud defiant9.
    Egyszerűen ostoba vagy, most is hozod a formád. Kiragadsz egy-egy félmondatot, azt elemezgeted szájízed szerint, de az összefüggéseket nem látod, nem csak egy összetett mondatomban, pláne az egész hozzászólásban, de az általad felhozott cikkekben sem.
    Hogy azt írtam, az orosz gazdaság erősebb az amerikainál, csak te vizionálod. Azt sem írtam, hogy jobb lenne a GNI-je. (Te .) Pláne a transzatlanti szövetséggel szemben marad alul a puszta számokat firtatva, viszont arról írtam, hogy az oroszok túlélhetik az elkövetkező gazdasági és egyéb kataklizmákat, az Egyesült Államok kevésbé. Európa is hanyatlik minden tekintetben, egy amerikai vazallus, aki éppen tökön lövi saját magát. Oroszország pedig nincs egyedül, mellette áll (reméljük valóban) Irán, Kína stb. és egyre többen, kirajzolva egy törésvonalat, virtuális vasfüggönyt, ami kettészeli a glóbuszt.
    Hogy Ukrajna orosz kézre kerül, az tutibiztos. Az ellen senki nem tehet semmit, csak elhúzhatják azt, illetve növelik a veszteségeket - ez is a Nyugat célja.
    Hogy a nyugati világ gazdasága (vele együtt egész társadalma) megrogyik, az is biztos, hogy ebből fel tud-e állni valami diktatórikus államok feletti irányítással, az sajnos lehetséges.
    Oroszországnak és mondjuk Iránnak nagyobb esélye van túlélnie a nagy összeomlást, ami a globális kapcsolatok miatt közel az egész földre kiterjedő lesz, hiszen az utóbbi már részben függetlenítette magát, míg az előbbi éppen most teszi azt.
    Neked persze írhatom ezt, felét sem érted.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2022.07.26. 15:32:11