• defiant9
    #36
    "Azt a 85%-ot honnan vetted? Idióta túlzásnak tűnik."
    Várom a te adatod.
    the senior U.S. defense official said. While Russia continues to launch thousands of artillery rounds per day, the official said, Moscow “can’t keep it up forever” and has now committed 85 percent of its army to the war in Ukraine and left other parts of Russia without military forces.

    "Az a szerencséjük"
    Lol. Nehogy már szerencsével magyarázd az orosz és az amerikai GDP közti nagyságrendi szakadékot (és a többi NATO, stb. országot nem is számítva). Értem én hogy a lehető legmélyebben próbálsz benyalni az oroszoknak, de a makroökonómia számai közti különbségek megkérdőjelezhetetlenek. Orosz GDP = spanyol GDP, tudom kellemetlen ezt így látni, szoktasd magad ehhez az orosz 'nagysághoz'.

    "Ugyanazt a hadifejlesztést az oroszok ötöd vagy tizedannyi GDP-ből megoldják, amit az amerikaiak."
    Üres bemondás. A valóságban pl. egy Kalibr cirkálórakéta drágább mint egy Tomahawk. Ezek ma is csúcstechnológiás cuccnak számítanak. Ahogy mondtam Oroszország gyak. egy benzinkút, fejlett műszaki berendezésekben nem igazán tudott eddig sem versenyképes (jó ár/érték arányú) termékekkel megjelenni a világpiacon. Most hogy embargó alá kerültek, ez a technológiai lemaradásuk csak fokozódni fog. T14 Armata tankot is azért nem tudnak gyártani mert nincs rá pénz, nem olyan olcsó az amilyennek te elképzeled.