Bethesda új open world játéka
  • PiszkosFred
    Nincs is ezzel gond, szerintem, bar az is egy jarhato ut lett volna - lasd NMS, ahol minden bolygon van tucatnyi random procgen leny, meg akkor is, ha ott epp' nem jaroroznek a sentinelek es nincs valami intelligens faj bazisa vagy random tabora -, csak akkor az nem illett volna a "nasapunk" cimkebe, amit kitalaltak.

kb. 100 bolygon van elet azt jelenti, ahogy en vettem ki az interjukbol, hogy ezeken talalkozhatunk allatokkal, novenyekkel (eldugott Deathclaw vagy sarkanyok, stb. eastr eggekkel), stb. es ezeken lesznek (nem mindegyiken) fixen kaloz taborok, bazisok, stb. amelyeket ok raktak oda (manualisan megszerkesztett sztorihoz kapcsolodoan).

Es lesz kb 5-6 bolygo, nagyobb hubbal, mint kozpontok.

A tobbi 900 bolygon is lesz mit keresni, lehet majd banyaszni, fotozkodni, radiant kuldetesben kapott random urhajo roncsokat keresni, random taborokat megtamadni, stb. - de ezek tenyleg inkabb csak a jatek nagysaga miatt keszultek, mert jol hangzik az 1000 bolygo, de valahol szerintem ezek azok amiket boven ki lehet hagyni es a jatekosok nagy resze nem is fogja ezeket sosem latni. Ezek tartalmat a procgen hozta letre, van amit mar korabban es mindenkinel ott lesz es van, amit a jatek inditas utan, ami miatt lesz egyedi mindenkinek a "vilaga".

En ettol a 900-tol tartok, hogy ez sok. Legbelul ezt erzem. De, az Eliteben meg van annyi, hogy leirni sem tudjuk es mai napig keringek es felfedezek, ahogy a NMS-ben sem fejezek be ugy expediciot, hogy legalabb par bolygo ne az en "nevemet" viselje :) Szoval lehet, hogy soknak tunik, de majd meglatjuk mit jelent ez a valosagban.

Moddereknek viszont legalabb lesz "helyuk" a sajat vilagaikat letrehozni.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.23. 19:46:29