Bethesda új open world játéka
-
Deviome #829 Pont ezt beszéltük mi is ismerőssel tegnap. Egyet értek veled, de nem azért mert UBI-nál melóztál ( bár az a cég ritka tróger egy valami ), hanem mert valóban így van.
Viszont számomra amíg én egy nyílt világban kalóznak öltözök és kalóz hajóba ülök és törvénytelen dolgokat teszek amiért a rendőrség és a törvényes játékos megkeres és levadász. Addig számomra a Star citizen is ugyan olyan rolle playing game mint a Starfield, mert én döntöm el hogy kalóz leszek és nem egy kényelmes ruhában állomások között szállító kereskedő akinek még fegyvert sem kell fogni. Szerintem ez elég nagy RPG, mert azt játszom amit akarok amibe beleélem magam és adott hozzá minden.
Amúgy nem értem mért jó az, ha az NPC megenged 4 választást és te kiválasztod, hogy kalóz leszel, mert az NPC megengedi. Ezzel ellentétben a SC-ben nincsen benne ez a választási forma, hanem ezt átugorva nem az NPC ad rá engedélyt, hanem egyből a játékos dönt minden nélkül. Szóval miért is jobb a Beteshda módszer. ( értem, hogy valakinek ez a jó, de vita közben nem személyes érzelem érdekel, hanem a tény. :D )
Mondjuk ha már az RPG akko az EVE online a legnagyobb RPG, mert ott valós időben kell tanítattnod a karaktered ami alapján fejlődik egy sandbox avagy nyílt világban.
Ennek ellenére igazad van, hogy nehéz megmondani mi micsoda, de IWB nem érti még mindig az RPG. Ő kezdte az egészet. Ott van leírva feketén fehérre. Amúgy meg nem mondom meg senkinek mit vegyen és melyik a jobb. Az emberek csak két oldalt látnak életükben. Fidesz meg MSZP. Egy vita volt két játékról ahol senki nem akart meggyőzni senkit ki mivel játszon hanem vita volt dolgokról! Elméletről és megvalósításról. Szóval ezt a kétoldalas dolgot hanyagoljátok már jó, mert rohadt kevés intelligenciára vall.
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.10.25. 14:00:41