Bethesda új open world játéka
  • Jóózsf István #527
    Egy kicsit a céljelölőkről:
    Egyik feladatban el kellett mennem New Atlantiszra. Ott több helyszín van és választhatunk, hogy hova tegyen le a játék. A kiválasztottam a jelöltet, ahol is vonatra kellett szállnom és ezt kapjátok ki: El kellett utaznom a KIKÖTŐBE (!!!!!!!!) Ahova egyébként is kerültem volna, ha csak simán leszállok! Itt még nincs vége. Fel kellett szállnom egy npc hhajóra, amivel el kellett utaznom valahova. KONKRÉTAN AZÉRT KELLETT FELSZÁLLNOM, MERT AZZAL KELLETT UTAZNOM!!!! Hova mutatott a jelölő (mindeközben) A PENGÉRE!!!!!
    Nekem ne mondja senki, hogy nincs baj velük. És ha már itt tartunk.
    Engedjük el ezt a linkes kérdést!

Nibron!
    Az XP pontokat is megkaptad hozzá? Mert az úgy már mérlegelendő! :-)

Jajj! Majdnem elfelejtettem:
    Az agyam leolvad a sok dumától. Persze megoldhatnám, hogy a párbeszédeket a lehető legrövidebb módon rendezzem, de egyrészt kíváncsi vagyok, másrészt lehet hogy ezáltal információhoz jutok, ami később egy másik párbeszédben jól jöhet, vagy konkrétan plusz küldetést is adhat. Nade! ahhoz, hogy bejussak egy célszemélyhez a TITKÁRÁVAL TÍZ PERCET KELL (!!!) beszélnem?
    Tegnap közel három órán keresztül nem használtam egyáltalán fegyvert és ebben benne volt egy normál méretű küldetés is.
    Biztos, hogy ennek a játéknak ezt kell tudnia? Ezt szoktuk meg a korábbiakban? Esetleg az erre fordított energiából (Szöveg, történet kitalálása, szinkronizálása, karakterek animálása, stb) nem lehetett volna inkább a klassz építős fejlesztős ficsőrre "áldozni?"