Bethesda új open world játéka
  • Caliph
    főleg a teljesítményre gondoltam,meg hogy amd megvette ,és arra fejlesztettek,így nvidia karikon nem olyan mint kellene. azért mondtam,hogy adok nekik pár hónapot,hátha sikerül kipatchelni,addigra jönnek faja modok is.
    a töltő képernyő meg szinte a bethesda névjegye,a skyrim és a fallout 4(ezt most tolom,de abbahagytam mert rebesgették hogy jön valami nagyobb frissítés,de még nem találkoztam vele,sztem előveszem és folytatom :) ) valóban zavaró volt ezekben is,de sztem nem okoz akkora törést mint amekkora sírás van belőle.
    pár órát játszottam a virágboltival,én látom benne a potenciált,bázisépítés,hajóépítés,látom a bugokat és a grafikát is.
    sok kritikával egyetértek,még ha kevés játék tapasztalatom is van.
    folytatom a fallout 4et,behúztam az összes dlct,mire ezeket végigtolom ,addigra pont jó lesz ez is :)
    Én azt mondom várjunk pár hónapot aztán hasonlítsuk a CP2077hez...már vannak vidik fent youtubeon hogy cp vs starfield, és azokat a hibákat rója fel a starfieldnek(pl ha belelősz a vízbe akkor nem fröccsen,ha belemész nem csobban stb) amit anno a cp vs gta5 vidikben toltak ,és a cpben sem volt a megjelenéskor,csak későbbi patch adta hozzá :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.06. 20:22:19