Bethesda új open world játéka
  • Jóózsf István #320
    Ha tudom, (Persze tudhattam volna, ha veszem a fáradtságot) hogy van ilyen téma, már rég elrontottam volna a hangulatot. (ITT IS) :-)
    Nagyjából mostanra mindenki képbe került a játékkal... Annyit tennék hozzá, hogy bár nem volt kérdéses, hogy én ezzel játszani fogok, nekem 15 órámba került, mire bevonzott. Addig csak finnyogtam. És az sem tett jót a viszonyunknak, hogy hatszor kellett nekifutnom a bevezetőnek, mert folyton kifagyott a játék. (AMD VGA.) Ezt játszottam pénteken 2:30-tól 4-ig Majd észrevettem, hogy van új drájver... Azóta röccenés nélkül megy.

Hajószerkesztés egy rémálom. Mire rájöttem, hogy/hogyan kell használni a szintező gombokat... (R és W)

Sírva fakadok az útjelzőktől is! Főleg, ha több aktív küldetés van: "Bakker! Nem is ide akartam jönni!" És ezt rendszeresen előadom. Nagyjából kétszer kell ellenőrizni, hogy biztos oda visz-e, ahova akarom. Mivel én úgy játszom a játékot, hogy minden sarokba benézek, ezért adja magát, hogy a helyi mellékküldetéseket is behúzom. Így aztán nem csoda, ha 4-5 aktív van. (Bocsánat! Aktív csak egy van, de az összes környéki küldetést mutatja.) És az ugyanennyi jelölőt jelent. Ha nagyon összezavarodok, vagy nem egyértelmű, akkor átváltok: "Mutasd csak a jelenlegi (AKTÍV) küldetés jelölőjét." változatra.

40 óra után, már kezdi sejteni az ember, hogy mit is kellene csinálni! :-DDDD