Bethesda új open world játéka
  • PiszkosFred
    Kellet a CP-s hiszti, az egesz ipar tanult belole.

Ha anno a CDPR nem kezd el megigerni mindent, nem lett volna gond, mert az a jatek, ami kijott egy kivalo kis rpg volt. De, nem az volt, amit igertek. En vegigkovettem a Starfield fejleszteset, a nyilatkozatokat, rengeteget forditottam, cikkeztem, stb. Eleve a ceges policy alapjan eloszor csak Howard emlithetett es nyilatkozhatott konkretumrol, Hines es Spencer csak azokat ismetelhette el (Pagliarulonak kuss volt, o csak nagyon altalanos dolgokat mondhatott, es akkor is csak a lore-ral kapcsolatban, amit o rakott ossze). Minden, ami miatt a reddit puffog napok ota (tile setek, stb.) konkretan elhangzott interjukban, csak senki sem hallgatta meg vagy figyelt oda arra a harom mondatra, amikor Howard elmondta, hogyan mukodik. Semmi olyat nem igertek, erre figyeltek nagyon, ami nincs a jatekban. A rendszerek kozotti utazas, a bolygkozi terben utazast, stb. minden mondatot ezerszar atneztek, mielott kiment publicba :) Es nem csak ok, a tobbi iparagi szereplo is tanult a CDPR szarcunamibol. Szegeny lengyelek sem akartak rosszat, csak pont naluk szakadt el a cerna...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.09.01. 13:40:00