1055
Bethesda új open world játéka
-
#204 Ha jól tudom nincs az 1 dolláros verzió már ... pont a starfield miatt. -
#203 Azt állítod, ha én most csinálok egy friss M$ acc-ot és aktiválom rajta az "első hónap 1€" opciót, akkor pár nap múlva lehúzhatom onnan a játékot?
Csak, mert akkor azonnal leállítom a letöltést. Az, hogy kipróbáljam, megér egy ilyen manővert. Ha meg tényleg tetszik, akkor megveszem. -
#201 . -
Norbertboy #201 A legnagyobb magyar torrent oldalon már fent van, ki lehet próbálni! -
#200 Az early access jó dolog. A sok bárány ingyen béta-tesztel, hogy neked legyen day1 patch-ed és gond nélkül játszhass :) A türelmes játékosnak jó, a fejlesztőknek meg duplán (pénz + ingyen munkaerő) A FOMO kultúra meg fizessen és szenvedjen :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.09.01. 12:07:40 -
#199 "a Fallout-ban meg talán, ha van 16 órám, mint NMS-ben."
Akkor ezt szerintem engedd el, nem te vagy a celcsoportja a jateknak. Vagy ha megis, es vmi csoda folytan megszereted, akkor meg var rad parszaz ora abban a kettoben is. -
Evoluti0N #198 Nem vették ki game passból. Csak annyi, hogy a deluxe verziót vásárlók már tudják játszani, a többiek meg szerdától. Szóval vagy megveszed az alapot és játszod szerdán vagy van game pass előfizetésed és játszod szerdán vagy megveszed a deluxe verziót és játszod ma vagy van game pass előfizetésed és nyomsz egy upgrade-et deluxe verzióra 31 euróért és játszod ma. -
#197 Épp tegnap említettem a kollégának, hogy majd kipróbálom az 1€-s game pass-szal. Erre közölte, hogy abból kivették....
A Skyrm-mel nem játszottam, a Fallout-ban meg talán, ha van 16 órám, mint NMS-ben.
A steam-es 2 óra édes kevés egy játék kipróbálásához. Főleg, ha komplex játékról van szó. -
militavia #196 -
#195 Direkt ezt probalgattam most. Kvazi mint egy tuparna, ugy teleszurkaltam egy bolygot landing helyekkel es megneztem, mit talalok ott. Mindig ujrageneralt felszint, viszont ha visszamentem, ugyanaz volt, megtartotta. Aki azt mondja, hogy nem lehet teljesen felfedezni a bolygot, az is valotlant allit, aki pedig azt, hogy igen, az is :) Nagyon fura a megoldas, kvazi egy vegtelen, egymasra pakolt instanceok a bolygok, leszamitva a nevezetes helyeket, amelyek mar az urbol is latszanak, azok fixek.
Hozzateszem, nagyon sok helyszin van a random generalt random helyszineken, banyak, bazisok, stb, csak a szkenert kell tartani es beloni az iranyt, aztan hajra, lehet menni. -
mike01010101 #194 Egyébként egy adott bolygón bárhol le lehet szálni. Én leszálltam a Földön jó pár helyen, Magyarországon is. Olyan 2x2km-es körben biztos, hogy el lehet menni bárhova azt kipróbáltam, de tovább nem mentem. -
#193 Az megvan hogy már fel is törték?! :) Azért picit annak örülök hogy így talán visszaüt ez a fizess plusz pénzt vagy várhatsz plusz egy hetet a megjelenés után "taktika"! Így most van ideje egy csomó alap változat előrendelőnek letölteni, kipróbálni és akár visszamondani az előrendelést. Amúgy nekem is elő van rendelve, azt mondom ha megteheti valaki meg kell venni a játékot mert csak akkor készülnek majd újabbak, de szívből gyűlölöm ezt az "Early Access" nevű lehúzást... -
#192 két héttel ezelőtt kaptak páran review copy-t. Azóta tolhatták NDA mellett. -
Probatbicol #190 Erre találták fel a hiperűrsebességet...ja bocs, még nem találták fel :-) -
#190 Hát ez nem no man's sky és a creation engine-nek vannak korlátai. Nem lesz olyan seamless felszállás, mint ott sosem. De ez ugye egy űr-rpg, inkább mass effect, mint NMS. Skyrim in space ezer kiegészítéssel, de nem lesz sosem Elite vagy Star Citizen, ahogy azok sem lesznek soha Fallout 4. -
Probatbicol #188 Én még nem játszottam vele, csak videókat láttam, de nekem is feltűntek azok a korlátok az űrutazásnál amiket írtál. De az jutott eszembe, hogy ha van egy kis eszük akkor lehetőségként tekintenek erre a fejlesztők, mert szerintem minden eszköz adott, hogy ezeket a részeket bővítsék később. Pl. egy kiegészítőben nem csak egy nyögvenyelősen kitalált új történet lenne, hanem tényleg szabadabb le/felszállás, repülés az űrhajóddal. Ha jól emlékszem az első SW MMO-ban is egy kiegészítővel jött az űrutazás.
Persze lehet hogy csak álmodozom.
Viszont az biztos, hogy amilyen világot élünk, a korlátok miatt rengetegen fogják lehúzni és ócsárolni. -
#188 Annyival egészíteném csak ki, hogy valaki egy streamben kipróbálta és elméletben lehetséges normáls repüléssel is utazni, de itt eléggé reálisak voltak a fejlesztők és valami 10+ óra után alig haladt valamit a bolygó felé, de elméletben lehetséges. A bethesda itt igyekezett reálisabb lenni, mert az azért elég LOL egy űrjátékban, amikor úgy közlekedünk bolygók között normál sebességgel, mintha párszáz méterre lennének egymástól. -
mike01010101 #187 Nyomtam egy két órát a játékot. Két küldetést csináltam meg és egyszer szintet léptem. Az én gépen nagyon szépen futott, semmi bug vagy megakadás és jól néz ki a játék, szép a grafika. Aki játszott mondjuk a Fallout 4-gyel annak minden ismerős lesz, a kezelés ugyanaz, pl. R-a töltés, ha hosszan nyomod elteszi a fegyver, ha hosszan nyomod az F-et, felkapcsolja a lámpát, Q a gyorspanel, egérgörgővel váltasz a külső és a belső nézet közt fokozatmentesen, kicsit tölt, mikor zárt térbe bemegyünk. Megvannak ugyanazok az apró idegesítő dolgok is mint a Skyrim-ban, vagy Fallout-ban pl. a séta nagyon lassú, jó lenne csak úgy sétálni és nem félőrültként futni a városokban, de annyira lassú, hogy beleőrülsz. Ezeket majd a modderek korrigálják.
Ami nincs meg, az a végtelen szabadság, amit a fejlesztők kommunikáltak. A bolygóra le és felszállás csak átvezető animáció, az űrben igazából nem lehet repülni, mert csak aktuális bolygó körül „replüsz” de valójában nem tudsz eltávolodni, ott harcolsz egy kicsit céllövöldére emlékeztető módon a többi őrhajóval. Minden tényleges űrutazást az űrtérképen csinálsz, pont úgy, mint a Mass Effect: Andromedában. Egyébként az egész játék felépítés engem arra emlékeztet. (ami nem baj mert én azt is szerettem).
Szóval jó a játék, biztos, hogy hosszú és tartalmas, de egyenlőre azt a világmegváltást és forradalmat nem érzem, amit a Bethesda igért. De két óra után még csak a felszínt sem kapargattam.
Ha összeadod a Fallout 4-et meg No man Sky egy részét akkor megkapod a Starfield-et.
A képlet F4 + (NMS/2)=Starfield.
-
#186 Hajnalban jatszottam picit (tutorial + Kreeten random helyszinre leszallva, nem a quest markerhez, es ott egy civil outpost), igy i7-8700 + 3060 komboval High+1-2 ultra beallitasok mellett 60 fps volt vegig, teljes ultran 45-60. Nagyobb varosokra leszek kivancsi, ott szerintem be fog nezni a 30-40-es tartomanyba is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.09.01. 08:32:41 -
#185 Nagyon picit játszottam csak, lényegében a legelejét. PC-n, eléggé megizzasztja a gépet, bár az tény, hogy már rég fejlesztenem kellett volna. A trendnek megfelelően nem is annyira a GPU-t, hanem a CPU-t terheli. Azért ki tudtam 60 fps körüli értéket hozni a játékból nagyobb kompromisszumok nélkül is.
A játék röviden: bethesda játék. Skyrim és Fallout 4 in space. Ha ezek bejöttek, ez is be fog. Egy rakás kontent van benne, egyik része sem a világ legjobbja, ahogy egyébként sosem volt. A Fallout 4-ben sem a világ legjobb shooter mechanikája volt, ahogy a Skyrim sem a legjobb first person melee játék, de teljesen rendben vannak ezek az elemek és ráadásul ezer más dolog is van még mellette. A starfield pont ilyen, 10+ évig fogjuk még tolni, mint minden más bethesda játékot, szóval szokjunk hozzá. :) -
#184 Még én is csak 2 percet néztem belőle, de ismerem a tagot, korrekt rivjúkat csinál, tényleg végigjátssza a játékokat előtte, ahogy kell(lene mindenkinek). -
#183 120 órát azt hiszem ... Az azért nem kevés. Review copyk már egy hete kint vannak. -
#182 egyelőre túl hosszú ,majd megnézem hétvégén,de nem valami biztató hogy már 100 százalékra tolta,mondhatni egy két nap alatt...illetven nem tom említi mennyit tolt bele. -
#181 -
#180 egy kis színes: a korábban kiszivárgott játékmenet valós volt. most elkapták a csávót aki kirakta,nem volt nehéz dolga a hatóságnak,mert arccal,névvel tette ki magát a csávókám. Tetőzte a bajt,hogy még árulta is a játékot,továbbá mint kiderült,az általa birtokolt 60 példányt egy raktárból lopták...a kamera felvételen azonosítható a csóka,szal szép éveket nyerhet majd egy fegyintézetben....okos példánya az emberiségnek :D
Leet cikk -
#179 Hát igen. Eddig nem gondoltam magam nagyon hip meg pop expert embernek, kb a mostani zenék és csapatok kétharmadát nem is ismerem. De azért az imagine dragons 15 éve itt van már velünk.
No mindegy. Csak jeleztem, hogy egy ekkora csapatot leszerződtetni egy külön számra az nem 3 forintba kerülhetett MS-nak. Nagyon-nagyon építenek a Starfieldre.
Remélem bejön. Már csak 24 óra :D -
Evoluti0N #178 Mondanám, hogy nagy meglepetés, hogy az Imagine Dragons Starfield zeneszámot csinált, de azon még jobban meglepődtem, hogy itt a fórumban ketten is vannak, akik nem ismerik őket. :D -
#177 Nekem is van autóm, amiben van kártyaolvasó amin a zenéim vannak (mármint nem a kártyaolvasón van a zene még mielőtt valaki vicces lenne, hanem a kártyaolvasóba passzoló nemtomhánygigás memóriakártyán). Egyszer bedugod, bennehagyod, szól a zene. :)
Nem rakétatudomány, a vén szivarok mint mi is meg tudjuk tanulni. :)
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2023.08.30. 22:32:43 -
#176 dettó -
#175 Egykorúak vagyunk. Nekem nincs kimondott zenei ízlésem, viszont amim van, az autóm, az autóban meg rádió. Ezen kívül van még spotify előfizetésem is, de sajnos van ún. lustaságom is, ami megakadályoz a használatában, ezért csak valami rádióadóra tekerek reggelente. Lehetetlen nem hallani őket.
Nem is túl újak, talán 2008 óta zenélnek már. Akkor még huszonévesek voltunk mindketten. Meg attól, hogy nem vagyok mondjuk Justin Bieber vagy Beyonce rajongó sem, azért hallani már hallottam mindkettőről. -
#174 19:48-kor hallottam róluk először.
Az én zenei izlésem a 90-es években ragadt egy-két kivétellel. -
#173 Ne már. Nem kell rajongónak lenni, de mégicsak Grammy díjasak, többszörös platina lemezesek, állandó szereplői a toplistáknak és idén itt voltak a Szigeten is, teltházzal. Újság is megírta, úgy kb mindegyik.
Nem kis pénzébe kerülhetett a MS-nak, hogy őket leszerződtesse egy külön dalra csak a játék megjelenésére ... -
#172 És az ki? Ismerni kéne?
Amúgy reménykedem abban, hogy a sok 1-én akarok játszani emberke kitol annyi review-t hogy el tudjam dönteni akarom-e én ezt 6-án. :) -
#171 Nem semmi hyptrain indult be, imagine dragons tolja a zenét hozzá :D -
#170 -
#169 Kíváncsi leszek. Remélem szuper játék lesz. -
mike01010101 #167 Az előbb láttam egy kamerával felvett gameplay videót és lövöldözés közben a játékost kisérő robot kb. 4x lépet be a tűzvonalba a játékos elé. Ez engem szokott idegesíteni, a Fallout-ban is a végén inkább elhagytam a kisérőket. Szóval az AI-n még biztos lesz mit javítani. Viszont volt olyan, hogy az ellenfél nem halt meg csak megsebesült és vonszolta magát a földön. Kis dolog, de sajnos 2023-ban még ennek is örülni kell. Egyébkén már feltelepítettem, holnap éjjel már lehet tolni. -
#167 Sanszosabb az előbbi. Bár a Fallout 4 az nem volt annyira gáz, mint a többi, szóval akár még tévedhetek is. -
#166 A nem hivatalos beszamolok (szivargasok) szerint 30-40 oranyi jatek utan a legtobb leak alapjan nagyon keves a bug.
De, Bethesda jatek, fel kell keszulni arra, hogy ha nem egybites idiotak "tesztelik" - akik fel ora alatt csinalnak meg egy 10 perces kuldetest, mert nem jottek ra arra, hogy itt olvasni is kell, bezzeg a codban nem (idezet, nem en talaltam ki) -, akkor ott mar elojohetnek a hibak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.08.30. 11:55:14 -
#164 Nem néztem utána ezért kérdezem, ez is olyan jó lesz induláskor mint a többi játékuk, vagyis egy félkész bughalmaz, vagy van esély rá, hogy 1.0-val indulunk?