• Agyturbinikusz
  #7
  Parancsolj, bányák tekintetében kezdj el ritka föld fémeket banyaszni és finomítani, vagy építs szilícium megmunkáló üzemet.
  Ennél egyszerűbb dolgok sem mennek, nem MO-n de még nagyobb országokban sem. Mert banyaszni ott kell ahol éppen van... Gyémánt bánya? Mert ipari jelentősége vitatható...
  Ennyit arról mennyire jó helyen van az országok többsége, de folytatjuk, szerintem kezdj el földgázt exportálni.
  Tudod Zala megye, még a cocializmus idején, az USA volt aki az olajmezők megnyitását elintézte.
  A Volga csak nem egy Chevy?

  A 200 széria motorja nem véletlen MAN Licence? A pneumatikus részek Festo? Az automata váltó Prága? Szeretnél még valamit hozzátenni ez ügyben? Mert a műanyag előállításához szükséges olaj sem mindegy honnan van.
  Vonzó magyar föld?
  Akkor miért is tranzit ország a legtöbb esetben még azoknak is akik menekülnek? Kicsi rasszista kultúra felsőbbrendűségi komplexussal mint oly sok másik ország. Érdekes pl Dél Afrika Köztársaság vagy Zimbabwe lakóit miért nem látjuk, főleg nem tömegekben? Mert iskolázottak és a világ bármely pontján keresettek...
  Maradjunk ennyiben.

  Érdekes a nap végén pont az összefogás ami Mindenkit kihizhat, mert mint írtam az ökoszisztéma/erőforrások nem állnak meg a határvonal mentén ha tetszik ha nem. Aki ezt nem fogadja el azzal a ténnyel karöltve, hogy a teljes önellátás max középkori szinten lehetséges a legtöbb országban, főleg ekkorra populáció mellett, hát javaslom a teljesen bezárt nemzetiszocialista megoldást mint Észak Korea. Sok sikert kívánok. (Különben nem látod hogy Psychologiaí kísérlet folyik, a berögzült konspricaió elméletet akarom addig csavarni míg önmagába roskadó ellentmondás lesz a vége ami őrületbe kergeti a tulajdonost, így sikerült Tesuto kollégát kirugatni a PH-rol) :)