• kvp
  #3
  "míg a gyerek csinalda növeli a populációt miközben romlik az élet színvonal,"

  Csaladonkent 2.5 gyerekre lenne szukseg a lakossag szamanak fenntartasahoz. Tehat aki ennel kevesebbet vallal az csokkenti a lakossagot. Mivel jelenleg a lakossag atlagosan 40%-anak nem lesz gyermeke egyaltalan, ezert csaladonkent 4.1 gyerekre lenne szukseg a nullszaldohoz. Es ez meg mindig csak az, hogy nem csokken a lakossag. A meg 2 napig meglevo mostani kormany torvenyei miatt pedig akinek tobb gyereke van, az jelenleg kvazi adomentes, tehat egy egykeresos csalad is boldogul amennyiben a kereso fel atlagos kozeposztalybeli jovedelemmel rendelkezik. (a mernoktol a tesco penztaroson at az egyeni vallalkozoig, persze egy arufeltolto, szalagmunkas vagy ovono nem fog eleg jol keresni, ezert ezek csak masodik keresokent realis szakmak) Amennyiben az adott nep megmaradasa, tehat az adott kultura fenntartasa a cel, akkor ez egy nyero strategia, hiszen a kepzettebb lakossag szamat kivanja novelni, mind aranyaiban, mind a teljes lakossagszam szerint. Amennyiben a lakossag nem novekszik, csak szinten tartja magat, akkor semmilyen konfliktus nem keletkezik, legalabbis amig a tulnepesedett orszagokbol nem probal senki bekoltozni a fejlettebb gazdasagu orszagokba. A hatarok lezarasa a kepzetlen, szegeny bevandorlok elol igy az adott stabil lakossagu nep szamara elonyt jelent, a globalista nagytokesekkel es a nalluk szegenyebbekkel szemben is. Persze ehhez az adott orszagot egyetlen vallalatkent, kvazi allamkapitalista modon kell iranyitani, hogy szembe tudjon szallni a globalista magan tokesekkel. Ez a vilagban sok helyen bevalt stabil modell.

  "Milyen hasztalan vagy TE semmit sem teszel ez ellen. Szégyelld magad!"

  Az nem egy internetes forum temaja, hogy ki mit tesz a nemzetkozi nagytoke ellen vagy mellett. Az utobbit mondjuk buszken vallalhatja mindenki, mert jutalmazzak, de az ellenallok idealis esetben nem jelentik fel magukat, tehat senkinek nem javasolnam, hogy a neten nevvel vallalja ha antiglobalista. (lasd hogy jart az LMP is)

  "ami háborút robbant ki amiben úgysem a tőkések halnak meg, hanem az utolsó sor, máris segíted a nagy tervet, hogy csak a tőkések maradjanak életben."

  Nagyon fontos, hogy ha barki haborut robbant ki, akkor abban ne vegyunk reszt. Se maganemberkent, se orszagkent, se nepkent. A mai vilagban egy haborun csak vesziteni lehet es az ellenfel teljes megsemmisiteset leszamitva (tehat teljes nepirtas nelkul) meg a gyoztes fel is csak veszithet. De ha ki is irtja a masik felet es megszerzi a teruletet, akkor is rosszul jar, mert a globalis kereskedelmi rendszerbol kikerulni jelenleg egyet jelent az eszak koreai jovokeppel. Ezert fontos, hogy a magyar nep lehetoleg kimaradjon a jovoben minden haborubol. Sajnos ezt a nezetet a magyar politikai partok kozzul osszesen 2 osztja, szemben a 7 masikkal, akik gazdasagi vagy politikai elonyt latnak maguk szamara a globalistak oldalan vivott gazdasagi vagy fegyveres konfliktus(ok)ban. Mellettuk persze a teljes EU vezetese is onkent lovi labon magat amerikai felkeresre, mind gazdasagi, mind nepessegpolitikai (bevandorlaspolitikai) szempontbol. Ugyanez a hulyeseg okozta azt, hogy anno a 2. vilaghaboruban hadba lepett Magyarorszag. Semmi ertelme vagy haszna nem volt, csak meghalt a lakossag jelentos resze es szetbombaztak az orszagot.