• Agyturbinikusz
    #10
    Akkor elismered a globalis egyuttmukodes nelkul kb semmi nem lenne abban a formaban ahogy most van?

    Az meg mar a szent globalizmus nem?
    A legtobb elektronikaban hasznalt nyersanyag igen korlatozott modon ujrahasznosithato.
    Az ikarusz nem volt versenykepes mert draga volt a tech ezert hoztam fel, hiaba keszult a blokkontveny csepelen, ha csak kb 1/3-ad-1/2-e volt hasznalhato az osszes elkeszult ontvenynek, amkor a az importalt kacatok hada ugy dragult az FT romlasa miatt hogy nem volt ertlme importalni?
    Vagyis egy globalis penz ezt lehet megoldotta volna? Lasd Euro?

    Vagyis mindenki agall ellene, de megiscsak az elonyeit akarja mindenki.
    Hihetetlen kepmutatas nem?
    Az meg vegkepp nem fer bele sok fejbe, hogy egy globalis osszefogasnak nem kell a kulturak kihalasaval jarni, epp ellekezoleg, terjedne minden iranyba.
    Az hogy a multra kell kenni mindent, es ezeft nem tenni semmit a jovoert, foleg akar 300 ev tavlatabol...nem mondok semmit.
    A multal meg kell bekelni, es a jelenben a jovot epiteni. A jovo pedig eleg erdekes, hiszen az adott populacio minnel nagyobb annal kiszolgaltatottab, es a kihalas eselye is folyamatosan novekszik aranyosan a populacioval....
    Hiszen az adott faj azonos eroforrasokon osztozik, minnel tobb van belole, annal kisebb szelet jut egyenenkent.
    Vagyis a nacionalista gyerek csinalas csak ront a helyzeten..
    Az meg mar vicc, hogy amikor megkerdezed a nacionalista magyart hogy miert is van 2-3 gyereke, akkor az a valasz, hogy az adokedvezmeny miatt, szerintem ezt a gyerekeknek is el kell mondani, hogy ennyire szeretik (oket) penzt.

    Gratulalok.

    PS

    Kepzett szakamber? Lattal mar epitkezest? Programozok tobbsege a forumokon kerdezi meg a legalapvetobb dolgokat is, es nem csak azok akik ez egyetemen ulnek)
    A szakamber garda katasztrofa, van 1-1 aki kilog felfele, de az mar reg nem MO-n dolgozik, hiszen meg azt sem dontheti el, hogy felmondhat-e, vagy mennyit akar tulorazni. Aki valamire akarja vinni, az 110% nem MO-n fog probalkozni, mert ott csak labon lovi magat max.
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.04.03. 02:27:17