• ShuckFishTit
    #8
    "Komolyan nem értem, hogy képes valaki annyira csőlátású lenni, hogy magából indul ki"

    Mondod te aki olyan következtetéseket magyaráz bele amit nem is írtam! Nem vagy kicsit frusztrált hogy rögtön személyeskedsz?

    "...egyszer beülsz egy feliratos filmre..." "...ezt te nem tudod, cserébe a forgalmazó tudja"

    Még szerencse hogy te tudod hogy én hány előadásra és milyen statisztikákra látok rá :D
    Amúgy tudod az a legjobb hogy ha nem dolgoznék ilyen területen, pláne a forgalmazókkal akkor is már csak hobbiból is rá tudnék nézni a vetítés előtti foglalásokra/eladott helyekre az online foglaló felületekre és máris kis idő ráfordítással elég jó közelítő statisztikáim lennének, de persze biztos van egy top secret hely ahol azokat a nagyon titkos statisztikákat tárolja az a nagyon hibátlan forgalmazó :D

    "...művész filmre valamelyik art moziban..."
    Hogy jött ez ide? Réteg közönségről szó sem volt a cikkben és én sem említettem!

    "Nem mondod, hogy ennyire szívén viseled az emberek sorsát"
    Nem az emberek sorsáról van szó, (bár akkor tuti nem ismered a Holland módszert), mind edukáció mind filmművészeti szempontból van jobb módszer mint a hazai gyakorlat.

    "ingyenes lehetőséget leszarják"
    Azért vannak logikai gondok itt bőven... miért szerinted a fizika oktatásra van igény? Mégis tanulod jó pár évig (és akkor arról ne is beszéljünk hogy a fizikát jóval kevesebben igénylik mint a nyelvet, na meg ha nincs kényszerítő erő akkor meg pláne minek tanulnának önszántukból, amúgy is manapság keveset tudni menő)

    "El kell döntened, hogy a mozi halálát vizionálod vagy a jelentőségét emeled ki"
    Egyetlen szóval sem vizionáltam a mozi halálát vagy jelentőségét, arra reagáltam hogy csökkennek a mozis bevételek mert szar a modelljük + más világot élünk ezért jó nagy szeletet át fognak venni más szolgáltatások. De persze magyarázd félre amit írtam.

    " Még kevesebbeknek van internete. Még kevesebbeknek bármilyen streaming előfizetése."
    Szerencse hogy ez a "jól" hangzó durrogtatás is tök értelmetlen ide, ezek a rétegek nem sok vizet zavarnak a mozis forgalmakban, meg ehhez az egész témához hogy jönnek egyáltalán? Egy kandi kamerás Turing-teszt ez vagy mi?!