zetortraktor#9
Van egy jobb ötletem: ne hagyják abba. Miért kéne abbahagyni? Nagyon sokakat érdekelnek, hadd nézzék ők! Szerintem te azt akarod mondani, hogy neked kéne abbahagyni, mert annyira szeretted őket, annyit láttál már, hogy megutáltad őket. De ez nem a filmek hibája, hanem csak azé, hogy egyszerűen nem bírtál magaddal, túlzabáltad magad.
Vicces egyébként, hogy ilyenkor, amikor az ember magára mérges, önkritika nélkül elkezd ész nélkül mindenfele rugdosódni, lehordani a filmeket és a nézőket, mindössze magába nem néz... Pedig, ahogy írod, "gyagyás történeteket nézel" (ez kinek is a hibája?), és feltételezed, hogy sok éve nem pont ugyanilyenek voltak a történeteket, csak akkor még vevő voltál a "gyagyás dolgokra", mert te is "gyagyásabb" voltál (értsd: fiatalabb).
A végén a slusszpoén: "De persze van akinek ez kell, azt megértem úgy is folytatódik az Észbontók, kell az alapanyag."
amiből nem csak az derül ki, hogy tudod, mi az az Észbontók, hanem az is, hogy te komolyan azt hiszed, hogy az a vetélkedő valódi :O