• cateran
    #3
    "és ami még nagyobb erény, alig van bármilyen kütyüje. Reeves szó szerint lerántotta a földre Batmant. Mikor láttunk olyat, hogy a szuperhős bekopog a diszkó ajtaján és nem pedig egyszer csak felbukkan a Pingvin irodájában? Vagy sima motorral cirkál a városban, civil ruhában?"

    Itt verzik el a film...Ugyanis 1 Batmannek nem a MI valosagunknak, realitasunknak kellene megfelelnie, hanem a sajatjanak..annak, ahol letezik magia, foldonkivuli lenyek es technologiak jonnek-mennek....Ami mukodott a Jokernel (ahol 1 hetkoznapi ember csatait es bukasat/felemelkedeset - nezopont kerdese- lathattuk) az nem mukodik 1 - elvileg - multimilliardos zseni eseteben, akinek hozzaferese van olyan dolgokhoz is, ami csak a kitalalt kepregenyes univerzumban letezik. Ilyen szempontbol mar a Nolan-fele Batmaneknel is masszivan rezgett a lec, de itt sokkal rosszabb a helyzet.

    "A DC komoly lépéselőnybe került"
    Ez jo poen volt, de a DC-nek akkora hatranya van, hogy meg vagy 4-5 tuti filmet le kellene raknia, hogy utolerje a Marvelt..(pedig bakker..nincs magasan a lec....sot, egyre lejjebb kerul, ahogy a Marvel filmek egyre lejjebb csusznak a szinvonalban)