• asgh
    #20
    "Musk egy marketinges és period."

    Tévedés. Musk nem csak a befektetője és CEO-ja, de a vezető mérnöke is a SpaceX-nek és nem csak papíron, hanem napi rendszerességgel konkrét mérnöki kérdésekben dönt.

    "Ettől még az eredményei szépek, csak nem az ő érdeme, hanem zömében a NASA elmúlt 40 évnyi kutatásáé."

    A NASA fejlesztései szükséges de nem elégséges feltételei a SpaceX sikereinek, ahhoz nagyon keményen hozzá kellett rakniuk a saját melójukat is. Én pl. nem láttam még drónhajóra rutinszerűen leszálló NASA boostert, de szólj, ha tévedek.

    "Azt ugye tudtad, hogy a Tesla-t sem ő alapította, hanem két mérnök? Musk szállt be pénzzel, ez tény, tehát ismét kiváló üzletember és marketinges volt! De k*rvára nem innovátor!"

    Jah, csak éppen nem a Tesla két alapító mérnöke töltött álmatlan órákat a gyártás optimalizálásával, amikor a gyártási nehézségek miatt a cég kis híján befeküdt, hanem Musk.
    Ez a "Musk csak marketinges" duma egy hatalmas bullshit, amit a saját munkatársai is jó pár alkalommal cáfoltak már.

    "Vagy ha már itt tartunk, a Tesla koncepció is fasza, csak jelenleg a lítium-Ion akkuk újrahasznosítása megoldhatatlan, tehát élete végén megy a szemétre az összes, veszélyes hulladékként."

    Ezt a hülyeséget meg nem tudom honnan vetted. Gondolom van konkrét bizonyítékod arra, hogy a Tesla akkukat nem lehet újrahasznosítani, mert a fellelhető források ennek pont az ellenkezőjét állítják.