• TokraFan
    #18
    HTC

    Annak picit nézzél már utána, hogy Musk mire alapozva csinálja mondjuk a SpaceX-et! Ugye nem gondolod, hogy a teljes technológiát otthon szülte meg 2 nap alatt? A teljes know-how a NASA-é, ami persze USA-ban full legális, ezzel semmi gond, csak ez a messiássá avatás zavar engem nagyon. Musk egy marketinges és period. Azt viszont jól csinálja, elvégre, a kutyát nem érdekelnlé az egész, ha nem lövöldözne Tesla-kat az űrbe. A népnek itt is a bulvár cirkusz kell, arra figyel fel, és minél hülyébb valaki, annál jobban szeretik. Ettől még az eredményei szépek, csak nem az ő érdeme, hanem zömében a NASA elmúlt 40 évnyi kutatásáé. Abban az egyben értek egyet, hogy a NASA egy korrupt pénztemető, és ebben a tekintetben a vállalkozók bevonása egy egészséges folyamat. De innováció és tech vonalon rohadtul nem Musk a csodaember. Azt ugye tudtad, hogy a Tesla-t sem ő alapította, hanem két mérnök? Musk szállt be pénzzel, ez tény, tehát ismét kiváló üzletember és marketinges volt! De k*rvára nem innovátor!

    "Musknak tökéletesen igaza van, a politikusokkal ellentétben fel bírja fogni hogy itt az emberiség fennmaradása a tét. "

    Hahaha, b*szki. Azért fektetett milliárdokat Bitcoinba, ami a legértelmetlenebbb, legenergiapazarlóbb f*szság manapság, ahol már egy kisbb ország energiaigényét füstölik el digitális nem létező bitekért cserébe. Üzleti alapon nincs ezzel baj, csak akkor hagyjuk már ezt a zöld szabadságharcos marhaságot. Ha a profiton kívül oktányit is érdekelné, hogy mi a tét, akkor nem támogatott volna ilyesmit. Vagy ha már itt tartunk, a Tesla koncepció is fasza, csak jelenleg a lítium-Ion akkuk újrahasznosítása megoldhatatlan, tehát élete végén megy a szemétre az összes, veszélyes hulladékként.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.12.18. 01:52:27