• vaktyuk12
    #3
    Tehat szerinted, akkor csaljon mindenki aki akar??? Nem lesz es lehet semmilyen kovetkezmenye?
    Szerintem meg ezen a szinten kellene kezdeni a buntetest. Nem az elet, vagy vagyon elleni buncselekmeny, ezt megertem, de akkor engedjuk?
    A naivsagom meg abbol adodik, hogy arra gondolok es azt mondom, hogy ezeket a csalasok igen is jogsertesek, mivel a csalasok miatt kevesebb jatekos jatsza a jatekot, ezert kevesebb bevetele szarmazik egy adott cegnek a jatekbol. Ez nem csak a cikkben szereplo jatekra igaz szerintem.
    Szoval szerzoi jogi alapon meg lehetne szuntetni ezeket az oldalakat. Erre mar volt igen is pelda. (igaz nem csalasok miatt) Meg arra is, hogy bortonbuntetes lett a vege.
    Tehat a jogi alap meg van, csak senki nem foglalkozik vele. Illetve ha jol emlekszem, ezzel a megkozelitessel mar probalkozott valaki regen 10-12 eve, de akkor valami miatt elsikkadt a dolog.
    Szoval a torveny betuje szerint igen is jogsertes a csalasok hasznalata, igy arusitasa is.
    Javaslom, hogy a google keresoje segitsegevel keress ra a Szellemi tulajdonjog ellen torveny, Vedelmet biztosito muszaki intezkedes kijatszasa cikszora. Ott megtalalod a jogalapot es ezen vetsegek, buncselekmenyek teteles leirasat. Ez szerint, ha mar bizonyithatoan elmegy egy potencialis elofizeto azert, mert ugy gondolja, hogy egy jatekban sok a csalo, akkor megvalosul az anyagi karokozas. Ha ez megvalosul, akkor buncselekmeny tortent.
    Az, hogy szerinted nem kell felakasztani, vagy nem szamit buncselekmenynek az nem azt jelenti, hogy nem is az.


    Utoljára szerkesztette: vaktyuk12, 2021.12.04. 19:49:54