• Irasidus
  #32
  Az összefüggéstelen hülyeség a fárasztó, amit nyomatsz, nem az olvasás, de nem várom, hogy szövegértéssel ezt a mondatot megfejtsd. További összefüggéstelen hülyeségedre nem vagyok kíváncsi, ezek után...

  Döntsd el eltér, vagy nem tér el, és hogy mi az ami eltér. Amíg az összefüggéseken rágódsz, újra belinkelem a bővített verziót:

  - "Igazabol az osszes szenhidrogen hajtasu raketa ugyanazt az elvet koveti es idealis formajuk sem valtozott sokat, csak a meretuk es technologiai fejlettseguk nott. "
  - "Az R7 a Korolev kereszttel egy eltero elv, a kinai hordozok is azt kovetik. (az uj kinai uralomas fellovesenel a videon is jol latszik, hogy nagyon szep Korolev keresztet dobtak a booster-ek)"
  - "Nem a raketa elv ter el, hanem a formai megvalositas"
  - "szenhidrogen hajtasu raketarol beszeltem. Ezek az eredeti V2-es leszarmazottai, mind mukodesi elvukben, mind elrendezesukben, mind, formajukban."

  Egy probléma van még ezzel, hogy random módon beböfögted nekem, mintha egy bélszín recept osztanál meg, ugyanis egyetlen mondathoz sem kapcsolódik, csak a "tudásod" fitoktatására írtad. Ugyanazt a szöveget egy másik topciban is bedobtad, pár nap különbséggel, ahol szintén nem volt erről szó. Ez a grafománia, oda nem illő dolgokat mondasz. :D Jó szórakozást mindenkinek!
  Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2021.12.02. 19:42:07