• Irasidus
    #30
    A Falcon egy rakéta rendszer, és erről beszéltem, nem egy specifikációjáról amit kiemelsz. A Falcon rakétacsalád fejlesztése, tesztelés hagyományos utat - azaz fejlesztési fázisokat követett. Nem a leszállással kezdték, mielőtt a hajtómű kész lett volna, mint a Starship esetében, sőt még csak nem is tengerre leszállással kezdték, hanem előbb a szárazföldre. Minden rendszer adott volt, hogy sikerüljön, ezeket a teszteket láthatod, ami semmiben sem hasonlít arra amit Starship esetében történik.

    A hosszú grafomán irományod végig sem olvastam mert annyira fárasztó, elég lesz szerintem ha két egymásnak ellentmondó mondatodat iderakom a többieknek okulásra:
    "Igazabol az osszes szenhidrogen hajtasu raketa ugyanazt az elvet koveti es idealis formajuk sem valtozott sokat, csak a meretuk es technologiai fejlettseguk nott. "
    Erre írtam, hogy szerintem is ugyanazt az elvet követik, csak éppen a beszélgetésükhöz semmi köze nem volt, erre azt válaszoltad:
    "Az R7 a Korolev kereszttel egy eltero elv, a kinai hordozok is azt kovetik. (az uj kinai uralomas fellovesenel a videon is jol latszik, hogy nagyon szep Korolev keresztet dobtak a booster-ek)"
    Na, pontosan ezért nem olvasom el, fárasztó ez az értelmetlen egymásnak ellentmondó hülyeség.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2021.12.02. 17:02:22