• Irasidus
    #23
    Úgy tűnik? Most távozott két igazgató, és Musk most jelentette be, hogy Raptor hajtómű fejlesztése rosszabb állapotban van mint gondolta, és emiatt(!) be is csődölhet. Nem én mondom, nem valami kritikus, és nem két éve, hanem a most, maga Musk: link Egész pontosan hol látod a fejlődést? Csak mert kritikus helyeken még érzékelők se voltak. De biztos igazad van, csak jó lenne valami konkrétum is.

    A NASA egészen más irányban fejleszt, a kecske meg a káposzta az összehasonlítás, másrészt az SLS kész van, a Starship meg sehol nincs. És még egyszer jelezném, hogy nem SpaceX-ről van szó, nem a korábbi fejlesztéseikről, hanem kizárólag a Starship körül folyó munkálatokról, ami semmiben sem hasonlítható össze a korábbi fejlesztéseikkel. Konkrétumok megint hiányoznak, és csak ismételgetsz pár szót, tartalom nélkül, csak jelezném.

    Ja, és csak hogy jól összezavarjalak, én SpaceX rajongó vagyok, és imádom a Starship koncepcióját, viszont látom azt is, hogy jelenleg ez marketing fogás, amivel a NASA (és piaci) pénzeket akart megfogni. A kérdés, hogy ez mire lesz elég, hogy végre elkezdőik az igazi fejlesztés, vagy pár pukkantás után csőd. Nem tudjuk, hazárdjátékot játszik kedves Musk, és eddig a Starship blöff volt csak.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2021.12.01. 18:39:11