• Irasidus
    #15
    Mutasd légyszíves azt az orvosi műszert, ahol a hardvernél használnak ilyen módszer, hasonlítsuk össze egy rakéta tervezésével!
    "Az R7 a Korolev kereszttel egy eltero elv, a kinai hordozok is azt kovetik. (az uj kinai uralomas fellovesenel a videon is jol latszik, hogy nagyon szep Korolev keresztet dobtak a booster-ek)"
    Basszus, te azt se tudod mit hadoválsz! A rakéta (aerodinamikai) formája adott, a rakéta elv (a működése) adott. Az, hogy hogyan válik le a gyorsítófokozat az nem forma, és nem rakéta-elv. Te most engem nézel hülyének, vagy fogalmad sincs mit hadoválsz... Melyik?
    Ezt reszben test driven development-nek hivjak,
    Ha nem érted miért nem építünk így hidat, épületet, vagy rakétát akkor gondokozz el azon, hogy egy szoftver fejlesztése során mennyi erőforrást pazarolsz el, ha valami nem működik, és mennyit a valóságban. Másrészt a tesztelés során emberek halnának meg, ha ezt így csinálnád. Értem én, hogy te kizárólag szoftverfejlesztésben dolgoztál, és csőlátó vagy, és se a gazdasági realátásod nincs, se mérnöki ismereteid, de egy kis józanság kellene, nem?

    És itt untam meg a grafomán ömlengésed, ha akarod, hogy érdemi beszélgetést folytassunk, próbáld meg a lényeget leírni, mert nagyon fárasztó ebből a sok ökörségből kiválogatni, hogy mi az amit mondani szeretnél. Meguntam bocs, és elég lesz a sok hülyeségre ez a két válasz is.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2021.12.01. 13:29:12