• repvez
  #1
  Aztán mégis elmondaná a kedves uriember, hogy mit kezd azzal, ha gyors is az az internet, de nem lehet használni semmi értelmesre ami a bürökráciát illeti,
  Egy Finn vagy litván, már mindent meg tud csinálni interneten keresztül két kattintásbol, nálunk meg mégha van is elérhető szolgáltatás akkor is be kell menni személyesen valahova mert kell a papir az aláirás meg a pecsét és nem elég nekik a digitálisan hitelesitett .
  Meg addig mig az egész egy átláthatatlan katyvasz addig ne is reménykedjenek abban, hogy majd mindenki tudja is rendesen használni .

  Meg azért ezzel a kijelentéssel is ovatosan bánnék, hogy a leggyorsabb internet itt van, mert hol van az a SIP program ami arra lett hivatott , hogy 2019 végére az ország egész területén 50 és a felébe legalább 100mbites netet lehessen elöfizetzni? 2021 végét irunk, és még mindig vannak elég nagy területek, ahol a legnagyobb elérhető vezetékes ISDN internet a 15/0,9 mbit 6000ft ért. és még kilátásban sincs, hogy mikor akarják fejleszteni a hálozatot.

  ugyhogy majd akkor tessenek ilyen nagy szavakat használni, ha általánosan elteredt. és nem csak valahol egy mintapéldányt tudnak felmutatni.