• defiant9
    1. "A. Gondolom ezereszer linkeltem olyan cikkeket, amelyben megmutattam az eltéréseket."
    Vedd le a beszari gatyádat végre és írd le szépen kis kezeddel a hatás nagyságát reprezentáló számokat. Én is képes voltam a jelentésből kivenni őket, nyilván ezt azért tudtam megtenni mert ott voltak és nem csak mutogattam rá hogy ott van.
    Az egész a számok arányáról szól és mivel nekem vannak számaim neked pedig nincsenek(amik vannak az egy ótvar nagy önellentmondás), így a történet itt ér véget. Vitaképtelen vagy. Amennyiben ebben nincs változás úgy ezen pont ezen végállapothoz ért el.

3-4. "klíma hatása elhanyagolható nagyságrendű hatást gyakorol az élelmiszer árakra a más tényezőkhöz képes"
    Csakhogy itt a klímáról van szó nem más tényezőkről, ebbe próbáltál belekötni, ennek kapcsán sültél fel, majd maradt a tipikus klímatagdó hozzálás hogy akkor terelődjünk másra.

5-6
    "Megerősítettem a változások miatt a fenti cikkben bemutatott, hosszabb időszakra számolt 1/20 érték változhat"
    Csakhogy a kezdeti állításod nem ez volt, hanem konkrétan az hogy az 1:20-ból 1:1 lesz. Ennek kapcsán ismerted el hogy nincs ezt alátámasztó adatod. És valójában itt a vége.

7. Ismétlem. Azért mert nem szaladt meg az üvegház hatás úgy ahogy a Vénuszon. Nem párologtak el az óceánok(ami ezáltal elválasztaná a a beeső és melegebb felszín miatt automatikusan növekvő kimenő Planck sugárzást, megtöri ez a negatív visszacsatoló mechanizmust), a szenet közben pedig szépen el is temette az élet a Föld alá. Hogy bekövetkezzen a megszaladás ahhoz mindenképp közelebb kellene lennünk a Naphoz, ami így egy fizikai korlát. Az hogy ezzel nem vagy tisztában ismét csak a témában lévő jártasságodat kérdőjelezi meg, erősen. Az meg hogy közben magas lóról osztod az észt azzal csak nevetségessé teszed magad.
    Ismétlem, nem leszünk Vénusz attól hogy előássuk a szenet és CO2-t gyártunk belőle, azonban a klímarendszert az emberiség számára negatív virányba befolyásolja, ezt minden felelős nagyhatalom (EU, USA, Kína, stb) felismerte, és a klímasemleges üvegházhatású kibocsájtást tűzték a zászlajukra(pár évtizedes átfutással). A magad fajta fafejű klímatagadók akik ágállnak ez ellen és istenítik a CO2 hatását.