• NEXUS6
    #112
    A. Elolvastad a cikket? :O
    Attól, hogy minden háttér, kifejtés nélkül (arra hivatkozol, hogy ezt dobta a gép, a modellek) bekopizol ide 2-3 számot attól az még nem számít vitának. Megküldtem a linket, ahol megtalálod a vonatkozó számokat, és annak kifejtését, hogy azok miért érvényesek (szerintem). Nem tudsz minimális erőfeszítést sem felmutatni, hogy ezeket figyelembe vedd, és megfogalmazz a publikáció logikájával és az ott szereplő számokkal szemben bárminemű ellenérvet.
    Ezek után nincs több kérdésem.

    Úgy szintén nem vagy képes konkrétan, pontosan megfogalmazni azt, hogy a Föld klímája miért nem mutat megszaladási jelenséget. Ezt egyfajta ellenőrző kérdésnek szántam, a vitára való alkalmasságod bizonyításaként, konkrétan, hogy az üvegházhatás kialakításában szerepet játszó tényezők hatása miért csak egy szűkebb értékig, gyak 25 fokos átlaghőmérsékletig és nem tovább érvényesülnek a paleoklimatikus értékeket is látva? Hogy némi konkrétabb segítőkérdést is feltegyek a témával kapcsolatban.
    A választ pofátlanul elsunnyogod folyamatosan!

    Ezek után jogosan látod úgy, hogy a téma sajnos meghaladja ennek a fórumnak a kereteit, a résztvevők képességeit, egyét mindenképpen bizonyítottan. ;)

    B. Az, hogy a FAO miket prognosztizálgat, egy mint mutattam nem egzakt modellre alapozva, más, fontosabb tényezőket gyak figyelmen kívül hagyva, az nem jelent különösebb bizonyítékot. Csak hogy mutassam miért: a köv hónapokban vajon a klímaváltozás miatt, vagy más tényező miatt lexnek bexarva az afrikai országok, amikor (segítek az ukrán válság folyományaként) prognosztizáltan 8-22% (ENSZ prognózis ez is) mennek fel az élelmiszer árak? ;)

    C. Őööö, nem támasztja alá, hogy csökken a környezeti okok miatti halálesetek száma, nem támasztja alá, hogy a klíma melegszik egyszersmind élettanilag kedvezőbben változik, a hőingás mértékének csökkenésével, nem támasztja alá, hogy továbbra is, de a fentiek miatt valszeg egyre kisebb mértékben a hideg a fő környezeti halálok? :O
    Újra kérem, hogy a fenti tényekből vezess le egy olyan logikát, ami a te álláspontodat tükrözi, ami viszont ugye mi is konkrétan!? Mert még azt sem fogalmaztad meg, csak hogy az enyém hülyeség. Ez lenne nálad a vita? LOL
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.03.28. 11:45:17