• defiant9
    #109
    1. Várom az általad leírt/felvállalat számadatokat ami jelen felmelegedésre vonatkozóan reprezentálják a CO2 és a vízpára hatását.
    Ezután kérem add meg a forrást ami alapján az adatokat hitelesnek gondolsz.
    A hitelesség kedvéért ha kérhetem tudományosan validált forrást, ami ideális esetben elve egy klímakutató szakember tollából származik, több lehetőleg más klímakutatás területén tevékenykedők által review-olt publikációval, és ne évek óta draft verziókkal gyere elő.
    Az egész a számok arányáról szól és mivel nekem vannak számaim(amik ráadásul megfelelnek a fenti kritériumoknak is) neked pedig nincsenek(amik vannak az egy ótvar nagy önellentmondás), így a történet itt ér véget. Vitaképtelen vagy. Amennyiben ebben nincs változás úgy ezen pont ezen végállapothoz ért el
    Ha szeretnél másik pontot nyitni azzal hogy már nem a jelen felmelegedéről beszélsz akkor nyisd meg, fogalmazd meg egyértelműen az állításod, ezek alapján mérlegelem hogy reagálok-e.

    3.4 "Az eredeti kijelentésed szerint az éghajlatváltozás fogja a megfizethetetlenségig drágítani az élelmiszert. Pont."
    Hazudsz ismét csak, szalmabábot gyártasz. Az eredeti kijelentésem ez volt:
    "A Föld elvi szinten el tudná tartani 30 év múlva a teljes populációt, csak a populáció egy része nem lesz képes megfizetni a növekvő élelmiszer árakat."
    A klímaváltozás negatív hatását elismerted, ha nem vetted volna észre a topic címe a klímaváltozásról szól. értem én hogy felsültél ezért most a klímaváltozásról próbálsz elterelődni más - társadalmi - tényezőkre. Ahogy már mondtam ez a konteós kognitív disszonanciád tipikus megnyilvánulása.

    4.5 "Ez utóbbival összefüggésben az arány változása nem feltárt, "
    Tehát ismét megerősíted hogy a bemondásod megalapozatlan volt. Álltásod így cáfolva lett. Részemről ennyi. Most már csak számok nélkül, súlyozatlanul próbálsz hadakozni, ez a tipikus beszari Nexus6 akit ismerünk. Így ez csak újabb pont ahol a nagyot mondásoddal koppantál, a javaslom jövőben tartózkodj ezektől, mert újra a földbe leszel döngölve, ahogy itt is.