• grobs
    #6
    Az "univerzum" itt képletesen értendő, a "legvéresebb" pedig szó szerint. Az "univerzum" a hősöket és gonoszokat jelenti, a "legvéresebb" pedig azt, hogy a marvel mainstream hősök és gonoszok csak nagyon ritkán (jellemzően soha) lépnek át 18+ vérengzésbe. Carnage viszont azon kevés karakter közé tartozik amelyik alapvetően ilyen (gore) képregényekben szerepel.

    Az átjárás itt jogi akadályokba ütközik. A jogtulajdonos marvel még a nagy felfutás előtt bizonyos hősökre, és hozzájuk tartozó más karakterekre adta el a jogokat. A sony a pókember részt vette meg. nem tehetik meg, hogy olyan ellenfeleket tesznek be a saját filmjükbe ami eszükbe jut. Az új pókember filmek ezért Disney-Sony koprodukcióban készülnek. A magasabb bevétel miatt a sony is jól jár, hogy bérbe visszaadja a Disney (Marvel) hősét. A Venom viszont saját filmjük, itt abból gazdálkodhatnak ami náluk van.

    Az erősorrend meg viszonylagos. Mindig kell egy nagyobb gonosz, a hősöknek meg mindig győzni kell. Úgyhogy mindig lesz valami ami miatt a "felturbózott" emberek győznek.