• Relixo
    #10
    Most jönnek rá?!
    8 éve ezt pofázza már minden értelmesebb ember... Alapból úgy lett kitalálva ez az egész kripto pénzes marhaság,hogy a drogbárók, pedofilok, és a sötét web összes csőcseléke járjon vele jól. Aki ezt tagadja az vagy tudatlan vagy totál benne van ebben a bizniszbe.

    A sok bányász véglény mind ezeket a tagokat szolgálja ki. Szóval a bányászkodás nem munka, hanem min. bűncselekmény kéne legyen egy normális világban! Ha ezek mellé hozzánézzük még a környezet károsító hatását (egész városrésznyi energiákat emésztenek fel a bányászfarmok) vagy a sok elektronikus szemét gyártását amit csak maguk a bányászok generálnak vagy ne adj isten,hogy egész iparágakat bénítanak le a chip éhségükkel (lásd chip hiány és GPU árak/hiányok) akkor már csak ezért is önmagában bűn ez az egész.
    Az meg ,hogy egy baromság és csak a gazdagok játékszere (értsd: tőzsde szintű buherálás) szintén egy újabb tény. Ha valaki belegondol logikusan és eltekint a nyerészkedéstől akkor pozitívum nincs is csak a ellenérv a kripto hányások mellett.
    Csak mivel a világ vezetői is full korruptak és virágzik a drogpiac ahogy az emberkereskedelem és a pedofil piac is így persze ,hogy kell egy ilyen az emberiségnek. Legyen mivel tovább rothasztani a társadalmat. :)
    Tudom,hogy soha nem fog megszűnni a kripto hányás a fentebb felsoroltak miatt de azért ezt látni és tudni kell! A bányász véglények meg nem is emberek hanem legrosszabb égetni való nyomorult férgek mivel ezeket szolgálják ki ráadásul csak a kapzsiság és a haszon érdekében.