• repvez
    Szüli
    #5
    egyrészt mindenképp rossz reklám ha balesetezik egy ilyen robot autó.
    És az még megint egy érdekes dolog, hogy mégha manuális modban is vezette valaki attól még a vezetés segitő rendszereknek müködniuk kellene, ugy mint az utközés figyelmeztetés vagy a vészfékezés. Ezek már most is müködnek a nem önvezetö autökban is vagy lealább is benne vannak.


    A másik dolog, hogy ha ember vezette akkor miért az önvezetés hgibájának irják , ha a rendszer müködésképtelen állapotban volt a baleset idején.
    ÉS 1-2km per oránál azért nem sérüól meg senki olyan nagyon ,hogy egy egész fejlesztést kukázni kelljen miatta, max megnézni, hogy a kialakitása a kocsinak milyen és azon változtatni, hogy ne tudjon megvágni senkit sem.
    Mert ennyi erüvel akkor is megvágta volna magát ha csak neki megy az állo jármübe mert egy átlagos ember is 3-4km/h val gyalogol.

    Sose fogom megérteni, hogy miért ulnek az emberek forditva a lovon és miért egy figyelmetlen ember miatt hátráltatják a technologiát vagy szuntetnek meg egy fejlesztést.
    Ahelyett ,hogy kiállnának és azt mondanák, hogy igen figyelmetlen voltál örülj neki, hogy nem egy villamos elé léptél le , igaz a mi jármüvünk is kisérleti tesztelés alatt van , de azért csináljuk , hogy legközelebb ilyen ne forduljon elö.

    Nem ehelyett mindent leállitanak egy ember kis sérulése miatt.