• TokraFan
    #20
    Pénzt csinálnak? Hazánkat épp most adósítják el az oroszoknak és kínának, már ha ez pénzcsinálás. Korábban a másik jómadár kurcsányék az IMF-nek. A hazai beruházásokhoz szükséges tőke jelentős része EU-s támogatásból jön, a gazdaság motorját meg jelenleg a német autógyártás és a hozzá köthető beszállítói ipar, valamint export adja.
    Itt eddgi bármilyen kormány maximum annyit csinált, hogy ezekből a "gonosz nyugati" támogatásokból lenyúlt egy adagot a haveri körnek. orbánék nyílta egy nemesi réteget építenek, a hülyékkel pedig megetetik, hogy ez azért jó, mert magyar kézben lévő szektorok számára érték a magyar ember. Igen, pl. a Covid kezdetén ezért rúgták ki első körben a magyar tulajdonú Hungest Hotels alkalmazottak 50%-át...annak ellenére, hogy kiemelt támogatást kaptak a "túlélésre". Ennyit erről.

    Putyin meg detto, aki gyakorlatilag kizárólag a gáz/olaj párosra, illetve a fegyverekre hagyatkozhat, más komoly bevételi forrásuk tulajdonképpen nincs. Pár kemény szankciót viszont sikerült összehoznia oroszországgal szemben.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.07.06. 03:38:33