• TokraFan
    #16
    Az megvan, hogy orbánt ma is bármikor megdönthetné a "gonosz éredekkör" ha akarná, csak az a helyzet, hogy jelenleg a német autógyártásnak nem érdeke az itteni befektetéseit kockáztatni és kivonulni. A magyar gazdaság jelenleg szinte kizárólag a németekből él, nézd meg az export mérleget, hogy hova és milyen arányban irányul. Ha elhitted, hogy jelenleg nem a nagyhatalmak mozgatnak mindent, akkor naivabb vagy, mint eddig gondoltam. Az illúzió amit megettél csak arra kell, hogy a hazai kiskirályok hatalmon maradhassanak. Ők pedig ügyesen keverik a lapokat azzal, hogy elhitetik veled, orbánnak bármi beleszólása van a nagypolitikába vagy a nagyhatalmi, és főleg a világgazdaság működésébe.

    Kultúra: Ha a mesevilág vallásra gondolsz, akkor azt inkább hagyjuk. Ahogy azt is, hogy Magyarország keresztény ország. Igen, kulturálisan ez a vallás volt itt domináns, ugyanakkor jelenleg a lakossáb elenyésző része keresztény, vagy egyáltalán vallásos. Csak nézd meg a vonatkozó adatokat, de volt erről egy olyan study is (másik itában már linkeltem, most nem keresem elő), amit egy katolikus egyetem készített a kereszténység jelenlegi mértékéről, és abban is kb. az állt, hogy hazánkban az emberek jó esetben is kb. 30%-a vallja magát vallásosnak.

    Egyebekben, a tények sem téged igazolnak. Az USA-ban 8 évig lehet elnök valaki és pont. Ezzel szemben putyin éppen most szavazta meg saját magának, hogy még 30 évig nem váltható le, a kínai kommunista párt főtitkára meg egyenesen azt, hogy élete végéig nem váltható le. Szóval már ne is haragudj, de miről beszélsz?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.07.05. 17:35:08