• Bokafix2
    #23
    Évtizedekre visszafelé? Hát már a 10 napjai is meg vannak számlálva, pár év és kifut. Pedig mikor megjelent, még azt kamillázták nekünk, hogy az lesz az utolsó oprendszer. Látjuk, hogy mennyire az lett.
    Épp ez az, hogy a MS üzletpolitikája arra kényszeríti a felhasználókat, hogy váltsanak az új rendszerre, mert még középtávon se nagyon éri meg a régit megtartani.
    Mikor megjelent a 10 még le is szoptak volna, csak frissítsek fel az új Windowsra. Éjjel-nappal zaklattak, hogy telepítsem a frissítést. Pedig nekem jó volt akkor a 7. Tisztán látszik, hogy ők azt akarják, hogy a legújabb Windowst használd. De legalább a gépigénye baráti (ja, nem).
    De nekem leginkább az szúrt szemet, hogy a lenti konfigot régi gépnek nevezted. Holott ez az összeállítás inkább a nagy átlagot képviseli, sőt annál kicsit jobbat is. Kész szégyen, ha egy ilyen gépen nem tud elfutni a 11.

    Amúgy tudod, hogy milyen konfigokkal írnak be nekem emberek mert nem tudnak rendesen megnézni egy online filmet? Több filmes oldalon is adminisztrátor vagyok, és olyan arcok írnak tömegével a Segítség topikba, akik még XP-t meg Windows 7-et futtatnak a mai napig. Ha a lenti konfig régi gép, akkor képzelheted, hogy azoknak milyen gépe van. Szerintem még AGP-s videókártyáik vannak, meg Pentium 3-as és 4-es processzoraik. Ők már drivereket sem tudnak frissíteni, meg böngészőt sem.