• defiant9
    #42
    Miért, te elolvastad az internetet amire én hivatkoztam? Nem. Ott van a cáfolat.
    Én képes voltam saját szavaimmal is cáfolni az állításod. Ezek szerint te hiába olvastad el azt a rengeteg szöveget, a végén ugyanott vagy hogy nem tudsz érdemben reagálni. Tehát vagy nincs is ott az állításom cáfolata(ez valószínű), vagy te vagy butuska ahhoz hogy be tudj idézni releváns mondatokat egy vita során, illetve mindkettő is lehet.
    Azt meg jobb lenne ha befejeznéd hogy rendszeresen kurucz.info propagálásra használsz más fórumokat, elég uncsi, ha a pajtásaiddal akarsz beszélni akkor ott megtalálod őket, ők egész biztosan partnerek lesznek a konteózásodban, meg az antiszemita, rasszista, gyűlöletkeltő fröcsögésedben.
    Összegezve: ha az adott oldalon van az állításomra vonatkozó cáfolat, akkor idézd be. Amennyiben erre nem vagy képes akkor megint csak gyávamód megfutamodtál a vita elől(ahogy tipikusan ez lenni szokott). Aztán majd elmondod hogy te ilyet nem teszel = kognitív disszonancia. Akkor szólok hogy épp most is ezt tetted (a személyeskedő minősítgetés amibe válasz helyett most feccolod az erőforrásaid már nem része a vitának)