• TokraFan
    #224
    Van erről hitelesebb forrásod is? Mert amúgy ha igaz, akkor valóban gáz, csak a kurucinfot nem tekintem hiteles forrásnak! Összehordtak ott már sokmindent, ami alulról sem közelítette a valóságot.

    Egyebekben, senki nem állítja, hogy liberál oldalon nem lehet túltolni! Túl lehet. A kérdés az, mit nem lehet, és mit nem tolnak túl? Ez a jelenség a rendszer része. Oldaltól függetlenül. A konzervek pedig túltolják a vallási fanatizmust, ennek ékes bizonyítéka Lengyelország, ahol kényszerszülést rendelnek el a nőknek akkor is, ha a gyermek betegen, végtag nélkül vagy más durva fogyatékossággal jönne világra. Kényszerszülést rendelnek el akkor is, ha a magzat várhatóan csak pár hétig fog élni egy nyilvánvaló születési rendellenesség miatt, mindezt azért, hogy a keresztény hagyományok szerint el lehessen temetni. Értsd: Az anya hordja ki, majd szenvedje végig a szülést abban a tudatban, hogy a gyermekét pár napon belül látja majd meghalni.

    Nos kedves Tetsuo, ez semmivel sem kevésbé brutális és emberellenes. A keresztény lobbi ámokfutásából csak egyetlen kiragadott példa, amivel az érintett édesanyák direkt kínzását rendelik el! Védjük meg az embereket az emberellenes keresztény lobbitól! A túltolt kereszténység is rémisztő.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.08.15. 19:20:27