• noland
    #206
    Hát, úgy látom a személyeskedés ennek a vitának része, uh. teljesen felesleges ezt külön kiemelned. Te is benne vagy.
    Az, hogy te sakkban nagyon jó vagy, ez a te területed, egy dolog, de az én közegem meg a viz és nem vagyok benne biztos, hogy egy úszóversenyen is igy teljesitenél. És lehet nem vagyok a logika bajnoka de amit tudok abban nagyon jó vagyok. És rád is igaz, ha nem akarsz valamit észrevenni akkor az nincs is, mondhatod, nem üti meg a météket. A te területeden sültem fel, de megpróbáltam legalább, de meg nem győztél, valószinüleg te sem hiszed, hogy Allah lenne az igaz isten.

    Tévedtem, nem bűn a reprodukcióképtelenség, abban az esetben ha ez mások javát szolgálja. És azt mondod ha ez tudatos, az rosszabb, de nem támasztod alá semmivel.

    A paradoxonaid meg okoskodás, a valóságban nem sok érteme van, főleg úgy hogy nem is hiszel benne. Amúgy meg fel lehet oldani ezeket, de azok is legalább olyan eröltettetek mint maga a paradoxon.

    "A társadalom annyira toleráns hogy még ezt is megengedi."
    Ha ennyire toleráns a társadalom akkor nincs is baj.. Ugye, te is ilyen féligazságokat teszel sokszor. Az a probléma a szektákkal, hogy úgy értik félre az irást ahogy akarják, megvannak a berögzött "liturgiáik". De lehet majd, egyszer.

    "Azzal meg barátkozz meg hogy Istennek nincs hatása a valóságunkra, egy molekulát nem pöcköl odébb. Amint meghalsz akkor pedig szétesik a tudatod, elenyésznek az emlékeid, "
    Pont ez a lényege a hitnek, és te ezt akarod elvenni. Isten arrébb pöcköli azt a molekulát, és többi is badarság amit irsz erről. Modern tudomány:

    https://24.hu/tudomany/2017/02/01/lehet-hogy-holografikus-univerzumban-elunk/

    A magadfajta önelégült emberek nem érthetik ezt (hogy van mennyország), de majd gondolok rád, imádkozom érted.

    Utoljára szerkesztette: noland, 2021.07.31. 09:54:44