• defiant9
    #205
    "Materiálisan gondolkozol"
    Jobb szó a logikusan. Én továbbra is vallásokat állítok szembe egymással, azok egymásnak ellentmondó történeteit.
    Láthatóan ezzel nem tudtál mit kezdeni, ezért ismét csak személyeskedés irányára fordultál rá, amivel nyitottál.
    Az becsülendő hogy legalább megpróbáltad, de mint az várható volt csúfos felsülés lett a vége.

    "Fogadd el Jézust megváltódnak."
    Fogadd el Allah-ot mint az egyetlen igaz istent. Legyél nyitott, ne gubózz be a hamis istened történetébe, ne vakítsanak el a prédikációk. Sok társad tért már meg hozzá és lett igazhitű:

    "Ez a valódi oka."
    És? Ettől még ez egy reprodukcióra képtelen, természetellenes állapot. Ami állításod szerint bűn, és mint ilyen ennek bemutatásától védeni kell a gyerekeket. Az meg hogy saját tudatos döntés, még súlyosabbá is teszi ezen minta megítélését.

    Láthatóan a vitát elvesztetted, mivel képtelen voltál az érvekre válaszolni inkább átcsaptál egy hittérítő agitátor szerepbe.
    Javaslom hogyha erre ekkora igényed van, akkor ott a Jehova tanúi szekta. A társadalom annyira toleráns hogy még ezt is megengedi.
    Azzal meg barátkozz meg hogy Istennek nincs hatása a valóságunkra, egy molekulát nem pöcköl odébb. Amint meghalsz akkor pedig szétesik a tudatod, elenyésznek az emlékeid, nem kerülnek át a mennyországba. Aláírom ez egy szomorú történet, ami aggodalomra ad okot, de az élethossznyi önámítás az erre egy buta válasz. A magadfajta gyenge emberek mentsvára ez, amit kihasználnak a papok és konzervatív politikusok. A szemükben egy birka vagy a nyájban, nem több, és ebben valójában nem is tévednek.