• noland
    #204
    Materiálisan gondolkozol, ezért van az, hogy az agyad fogja vagy, mindent szépen elrendezel a "babaházadban", úgy ahogy neked épp tetszik, ez egy meglehetősen szürke világ, és nincsen kapcsolata a valósággal, az élettel. Egy pszeudo, valóságon belüli valóság.
    Nem kell ilyen zárkozottnak lenned, Istent és Jézust, még elfogadhatod amig a világon vagy, ha szükséged van biztatásra, és kegyelemre.
    Eljött már az az idő, mikor szükséged lett volna rá, de elrettentél a változástól, helyette kételkedsz. A különbség az, hogy te nem látod az alagút végét, csak a cipőd orrát, én meg ezek szerint forditva. A kvázi erőszakosságod és az általánositásod ide vezet, hogy kételkedsz mindenben, minden zavar ami kényelmetlen. Egyenlőséget próbálsz tenni állam, vallás, közösségek ill. az ige között, pedig ezek nem azonosak. És nem kell mindent, mindig dirib-darabokra szedni sem. Van középút. Fogadd el Jézust megváltódnak.

    A papi fogadalom, a szexualitásról való lemondás mások javára. Egy tudatos döntés ( nem eltévelyedés és élvhajhászat ) és ez a döntés mélyebb (jó esetben) mint a szexualitás. Ez a valódi oka. És ha ezt látod, a tévében az elismerést érdemel. Ha ez minél több emberhez jutna el, ebben a formában, ezzel a tartalommal, az jó lenne. De ez a materiális társadalom csak a felszint tudja kapargatni és a tömegekre is gondolok. Persze van itt valódi probléma bőven, de nem árt ha valakik a célt is látják és át is tudják adni. Meg lesz a jutalom. Elérünk hamarosan arra a pontra. Irj ha gondolod.

    Amiket érintesz velem kapcsolatban elfogadom, de nem te vagy a világ és nem az agyad a centruma. Én másképp szemlélek és látok dolgokat és van hova kapcsolódni túl a matekon, lehet mondani rá, hogy ellentmondásos, de valóságos. Azt csinálom amihez a legjobban értek. És ezt nem zárom el egy gyerek elől sem. Boldogság!