• defiant9
    #200
    "ha elfogadjuk, hogy mindenható?"
    Már mondtam hogy a ”rávezető kérdéseidre” nem vagyok kíváncsi(ami valójában nem más mint időhúzási kísérlet annak leplezésére hogy nincs válaszod).
    Kértem fejezd be a mondatot:
    "a Korán állítása hamis mert: ????"

    "És akkor idehozol nekem egy óegyiptomi történetet, ami látszólag hasonlithat is, de a kereszthalált én itt nem látom, csak az (üres) ünnepet.."
    Nem is kell. Isten fia a kérdéses pont. Az ókori egyiptomiaknak teljesen más történetük volt a teremtő istenről és annak fiáról, ami totálisan ellentmond az általad favorizált mesének. Kérem fejezd be a mondatot:
    "az óegyiptomiak a teremtő isten fia kapcsán tévednek mert: ????"

    " nem birják kordában tartani a vágyaikat "
    " és ráeröltetni az többségre."
    Amire itt utalsz az hogyan néz ki a gyakorlatban?

    "Nem vagyok szakember és beleszólásom sincsen ebbe, uh. teljesen felesleges ezt megkérdezned ill. megválaszolnom."
    Tehát a szakember meghúzta 18 évesen, amire te tapsikolsz hogy hát ő a szakember, te ezt nem tudhatod. Amikor viszont én is egy csoportnak veszem, akkor meg pampogsz hogy:
    " Egy kalap alá veszed a 18 év alattiakat, mikor egy majdnem felnőttet hasonlitasz össze egy ovissal.."
    Eh, ez a fránya logika már megint nem megy.

    "A különbség az, hogy a pap sose mondja egy gyereknek, hogy gyere Gyuszi legyél pap."
    Soha? Ezt meg honnan tudod? A másik oldalon látsz ilyen kimondott rendszerszintű agitációt hogy gyere Gyuszika legyél meleg? De ezt már egyszer levezetted, impulzusok érik a gyereket amik befolyásolják a későbbi döntéseit. Ugyanilyen impulzus az hogy aszexuális reverendás mintát lát. Ami viszont a te ’reprodukcióra képtelen természetellenes’ logikád mentén már bűn.

    "Lehetne akkor már Papi Büszkeség Napja is"
    A különbség amiét nincs az a tolerancia szint. Amíg te vagy hasonszőrű pajtásaid intoleránsak egy meleggel szemben, addig ő sokkal toleránsabb a pappal szemben.

    "A média szerencsére nem a leszbikus csókról szól"
    Médián itt az ontopic téma médiavisszhangját értettem. Látom itt sincs érdemi válaszod ezért csak egy mellébeszélésre futotta.

    "Merthogy a liberálisok meg a transzok, meg a BLM aztán nem akarja megmondani hogy te hogy gondold, mi? "
    A liberális minimalizálni próbálja azt hogy milyen mértékben szól bele mások életébe. Mindenkinek a legnagyobb szabadságot próbálja biztosítani, de a szabadságnak is van korlátja, a többieké. A magadfajta konzervatív viszont úgy gondolja hogy a saját értékrendje a helyes, és mások szabadságának kárára is növeli. Ez a ’nincs jogod ehhez, nincs jogod ahhoz’ mert nekem úgy tetszik megközelítés. Nem tudod elfogadni hogy pl. egy nő úgy dönt hogy nem szül vagy meleg kapcsolatban él akkor ehhez neked semmi közöd, úgy gondolod hogy bűnt követett el, és elkezdesz egy kitalált isten törvényére mutogatni, mivel nem tudod miből levezetni hogy megmondóember legyél csak a begyepesedett dogmáidból. Képtelenek vagytok a korral haladni, képtelen vagy változásra, és próbálsz másokat is visszatartani ebben, mert neked úgy tetszik. Szerencsére kihalófélben van ez az attitűd, akármennyire is kapaszkodtok a múltba.

    "Ha erre gondolsz, jól gondolod."
    Baromira nem, nemtom mit nem lehet érteni. Az egyházi prédikációk hatására a gyerekekből hívők lesznek, ez a kérdés viszont csak a szülő kompetenciája, tehát a gyermekek védelme érdekében ugyanúgy száműzni kell az ilyen tevékenységet a 22 óra utáni sávba 18-as karikával.